Δράκου: Το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Κυριακή, Μάρτιος 1, 2020 - 9:03μμ

Η διοργάνωση που θα λάβει χώρα από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για επίτευξη ορίων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (11-17/5) αφού η περίοδος πρόκρισης σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΕ λήγει στις 8 Μαρτίου.

Η πατρινή πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου θα βρεθεί στη Σουηδία με στόχο ένα χρόνο καλύτερο από το 25.37 που έχει φέτος στα 50μ ελεύθερο από την Αλεξανδρούπολη και το 56.24 που έχει από τα Αλεξάνδρεια.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί στο ευρωπαϊκό μέσω ποσόστωσης, όμως η ίδια θέλει να πιάσει το όριο με τη βούλα και να βρεθεί και πάλι στο επίπεδο που της αρμόζει. Η 27χρονη που έχει συμμετάσχει σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 και το 2016 έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς αλλά κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί το καλοκαίρι και σε τρίτο μεγάλο ραντεβού, στο Τόκιο.

Πέρα από τα 50μ ελεύθερο, πιθανότητες έχει και στα 50μ ύπτιο με το 28.62 που σημείωσε στην Αλεξανδρούπολη. Η εδώ και χρόνια διπλανή της στα βάθρα των νικητών, Σοφία Κλικοπούλου του ΟΣΦΠ, θα κυνηγήσει και αυτή ένα καλό χρόνο στη Σουηδία.
* Από το: www.sportsfeed.gr

Υποστήριξη: SilkTech