Παραδόθηκε το γήπεδο Νιφορεΐκων

Κυριακή, Μάρτιος 1, 2020 - 10:52πμ

Ένα «αθλητικό εργαστήρι», πραγματικό στολίδι για το δήμο Δυτικής Αχαΐας παραδόθηκε στην νεολαία της Τοπικής Κοινωνίας των Νιφορεΐκων.

Το έργο δρομολογήθηκε αρχές του έτους 2016, εκπονήθηκε μελέτη, καταρτίστηκε πολυσέλιδος φάκελος κι έτσι παρουσιάστηκε προς έγκριση.Ψηφίστηκε ομόφωνα  από το Δ.Σ του Ο.Τ.Α.Δ. και στη συνέχεια ακολούθησε, η έγκριση και η υποβολή του φακέλου από το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐαςστη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η γεωγραφική θέση του προς κατασκευήν γηπέδου ,τοποθεσία η οποία θεωρείται ιδανική καθώς δύναται να εξυπηρετήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των αθλητικών σωματείων του Δήμου (δημοτικές ενότητες Δύμης, Μόβρης και Λαρισσού).

Οι κόποι ευοδώθηκαν τελικά και εδόθη η έγκριση της πρότασης περί τα τέλη του 2016 όπου  το έργο ενετάχθη στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων(Π.Δ.Ε. 2017):

«ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΙΦΟΡΑΙΪΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ» προϋπολογισμού 245.139,55 €

Επιπλέον, προκειμένου να ικανοποιηθεί το δίκαιο  αίτημα των παραγόντων της ομάδας για επιμήκυνση (επιπλέον μέτρα) του αγωνιστικού χώρου,  ο Ο.Τ.Α.Δ προχώρησε σε σύναψη δεύτερης  σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο από ιδίους πόρους  ύψους 6.500,00  ευρώ. 

Υποστήριξη: SilkTech