Για την επιστροφή στις νίκες στο ντέρμπι (17:00) με την Ελευθερούπολη

Σάββατο, Φεβρουάριος 29, 2020 - 8:52πμ

Την προσπάθεια του στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών συνεχίζει ο Απόλλων Πατρών. Οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται (17:00, live στο sportin.gr) την Ελευθερούπολη (Καβάλας) στο μεγάλο ντέρμπι των πλέι οφ για την 20η αγωνιστική και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Απόλλων των πολλών τραυματισμών, που δημιουργούν αγωνιστικά προβλήματα, θέλει να αποδείξει ότι η ήττα του μεσοβδόμαδα στην Αμαλιάδα, και κυρίως η εμφάνιση αυτής, ήταν μια κακή παρένθεση και να πάρει μεγάλο προβάδισμα για την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου, εξασφαλίζοντας έτσι με τον πιο πανηγυρικό τρόπο την απευθείας παραμονή του.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, η Ελευθερούπολη είχε αναγκάσει τους «μελανόλευκους» στην πρώτη τους ήττα και παραμένει ισόβαθμη μαζί τους στη ζώνη των πλέι οφ.

Συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των Εισιτηρίων για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής ανάμεσα στον OSCAR Απόλλωνα Πάτρας και τον Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου, καθώς επίσης και από το κατάστημα ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΜΙΣΗΣ Κορίνθου 287 (Πλατεία Γεωργίου).

Γενική είσοδος 5 ΕΥΡΩ

Υποστήριξη: SilkTech