Στην Αγυιά τα γραφεία της ΠΑΕ Παναχαϊκή - Πληρώνεται η διαιτησία

Τρίτη, Φεβρουάριος 25, 2020 - 9:52πμ

Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι αλλαγές και ανακατατάξεις στην Παναχαϊκή. Εντός της εβδομάδας τα γραφεία της ΠΑΕ θα μετακομίσουν στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά.

Επίσης Πρόθεση της νέας διοίκησης είναι η βάση για όλα να βρίσκεται στο σπίτι της ομάδας, ενώ η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται και στο γενικότερο πλαίσιο ενότητας και συνεργασίας με την Ερασιτεχνική.

Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Θανάσης Παπατόλιος στο ματς με τον Εργοτέλη. O έμπειρος μέσος θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών λόγω καρτών με Απόλλων Πόντου (εντός) και Πλατανιά (εκτός).

Κανονίστηκε και το ταξίδι για τα Χανιά όπου η ομάδα θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το παιχνίδι. Τέλος την προσεχή Τετάρτη (26/2) στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί τραπέζι για το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο σε συνεργασία της διοίκησης και της διεύθυνσης του καταστήματος.

Ο Σάκης Καλογερόπουλος φεύγοντας άφησε πίσω του χρέη και υποχρεώσεις που καλείται να αναλάβει πλέον ο νέος ιδιοκτήτης Γιώργος Μπάρλος.

Ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα ήταν η απλήρωτη διαιτησία. Έπειτα από εντολή του μεγαλομετόχου, Γιώργου Μπάρλου το θέμα έχει αναλάβει να χειριστεί ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου και η διαιτησία θα πληρωθεί σε εμπρόθεσμο χρόνο, σύμφωνα και με τις προτεραιότητες της ομάδας. Άρα και το θέμα της διαιτησίας είναι προς επίλυση.

 

Υποστήριξη: SilkTech