Αλέξης Σπηλιόπουλος: «Λίγα λόγια και πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο»

Δευτέρα, Φεβρουάριος 24, 2020 - 9:52πμ

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, έδωσε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα απέναντι στον Εργοτέλη ο Αλέξης Σπηλιόπουλος.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "κοκκινόμαυρων" δήλωσε:

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία να γυρίσω πίσω στην Παναχαϊκή μετά από αρκετά χρόνια, αφού είχα υπάρξει σαν ποδοσφαιριστή σε αυτή την ομάδα.

Ήταν μεγάλη τιμή να καθίσω στον πάγκο και αυτή η ευτυχία ολοκληρώθηκε με μια τεράστια νίκη, που είναι αφιερωμένη στους διοικούντες, στον φίλαθλο κόσμο και στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το 110% των δυνατοτήτων τους.

Αυτά που συζητήσαμε, σε αυτό το μικρό χρόνο που είχαμε, ανταποκρίθηκαν στο 100%. Είναι επαγγελματίες. Η συνέχεια έχει δουλειά, κάτω το κεφάλι. Λίγα λογία και πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Νίκος Μασούρας που δήλωσε:

«Σήμερα νομίζω φάνηκε ότι είμαστε μια ομάδα, έπαιξε ο καθένας για τον συμπαίκτη του και δώσαμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο και αυτό βγήκε στο αποτέλεσμα.

Σίγουρα υπήρχαν πολλές δυσκολίες αλλά δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και μπορούμε να τις αντέξουμε και ελπίζουμε με τη νέα διοίκηση να υπάρξει ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα».

Για το αν είναι πλέον πιο ήρεμοι;

«Σίγουρα υπήρξαν θέματα που λύθηκαν, δεν λύθηκαν όλα αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι όσον αφορά εμάς. Είμαστε επαγγελματίες και οφείλαμε να κάνουμε την δουλειά μας. Αφήσαμε τα προβλήματα έξω και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Υποστήριξη: SilkTech