Επιστροφή στις νίκες με τον... αέρα της αλλαγής

Κυριακή, Φεβρουάριος 23, 2020 - 3:04μμ

Με εμφάνιση ανάλογη με το κλίμα ευφορίας η Παναχαϊκή έδωσε λόγο στους φίλους της να χαμογελούν. Οι «κοκκινόμαυροι» επέστρεψαν στις νίκες μετά από καιρό επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-0 στην Αγυιά.

Στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Super League 2, η Παναχαϊκή έκανε σίγουρα την πιο μεστή και μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη σεζόν, χωρίς να φανεί στο ελάχιστο η μακρά αποχή από τις προπονήσεις.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το κλίμα από την Παρασκευή το βράδυ έχει αλλάξει άρδην στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο, με το αγωνιστικό τμήμα να βγάζει φτερά… στα πόδια και αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο στο χορτάρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Το δίδυμο Μαυριάς-Μυτίδης, που ήταν και οι σκόρερ της αναμέτρησης, έκαναν τη διαφορά σήμερα με δύο γκολ, ένα δοκάρι και δύο τουλάχιστον ακόμα καλές στιγμές.

Δεν υστέρησε σχεδόν κανένας από την Παναχαϊκή, με σπουδαία δουλειά στο κέντρο και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές φρέσκους, παρότι ήταν 10 μέρες εκτός προπονήσεων.

Η διαχείριση στο δεύτερο μέρος, με την Παναχαϊκή να… κλειδώνει στα αποδυτήρια τον Εργοτέλη, ήταν το πρώτο δείγμα της νέας φιλοσοφίας που περνάει στην ομάδα με τον κόσμο να χειροκροτεί κάθε προσπάθεια των Πατρινών.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

Κάρτες: 82’ Παπατόλιος, 94’ Καπούταγλης / 41’ Μπάτζιος, 71’ Αχμέντ, 81’ Ραμέζ, 83’ Τσέλιος

Γκολ: 13’ Μαυριάς, 21’ Μυτίδης

Παναχαϊκή (Σπηλιόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος (C), Πατάπης, Τσελεπίδης, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Ανάκογλου (70’ Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μαυριάς (89’ Θεολόγου), Μασούρας (76’ Φροξυλιάς), Μυτίδης.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ρέις, Μπούσης, Μπάτζιος (C), Μαζουλουξής, Τσέλιος, Κακούρι (75’ Πέιος), Μπουτσάκης (66’ Ούγκο), Έφορντ, Αχμέντ, Μανουσάκης (56’ Ραμέζ).

 

Ηλίας Μάτσας

Υποστήριξη: SilkTech