Νέο ξεκίνημα (13:00) για την Παναχαϊκή με τον Εργοτέλη

Κυριακή, Φεβρουάριος 23, 2020 - 8:52πμ

Συνεχίζεται ο αγωνιστικός Γολγοθάς της Παναχαϊκής, που από την Παρασκευή το βράδυ βρίσκεται σε νέα ιδιοκτησιακή εποχή. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (13:00, live στο sportin.gr) στην Αγυιά τον Εργοτέλη για την 18η αγωνιστική της Super League 2.

Με νέα πρόσωπο για ακόμα μία φορά στη χρονιά θα παρουσιαστεί η Παναχαϊκή η οποία αλλάζει τάξη πραγμάτων για τα καλά μετά από ένα χρόνο. Σε μία φιλοσοφία και νοοτροπία που θυμίζει τις εποχές της Συμμαχίας και με πρόσωπα από εκείνο τον καιρό, οι «κοκκινόμαυροι» θα επιχειρήσουν έναν ακόμα restart την τελευταία τριετία.

Μένει να φανεί αν αυτό είναι ικανό να επηρεάσει αγωνιστικά την ομάδα εκτός του ψυχολογικού, τόσο άμεσα, μιας και δεν έχουν συμπληρωθεί ακόμα 48 ώρες. Από πλευράς ρόστερ πάντως υπάρχουν ήδη τρανταχτές αλλαγές ενώ από επίπεδο προσώπων γύρω από την ομάδα, πλέον ζούμε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση.

Ο Σιατραβάνης με τον Ιντζόγλου, που έχουν αγωνιστεί στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς έμειναν εκτός αποστολής και μαζί τους ο Κοτσώνης, ενώ ο Ατανάσκοβιτς πρόλαβε και αποχώρησε.

Η αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση έτσι είναι:

Καπούταγλης, Τσεκούρας, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Θεολόγου, Κυνηγόπουλος, Παπατόλιος, Φροξυλιάς, Ανάκογλου, Αντωνακόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Πατρώνης, Μυτίδης, Μουστακόπουλος, Σταυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κόκας.

Ο Αλέξης Σπηλιόπουλος θα γίνει ο πέμπτος προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο της Παναχαϊκής για το 2020 (!) ανοίγοντας τον δρόμο για τον έκτο, που θα είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο νέος τεχνικός των «κοκκινόμαυρων» έπρεπε να λύσει τη συνεργασία του με την Κ19 του Ατρόμητου για να κατέβει στην Πάτρα κι έτσι στον πάγκο θα κάτσει ο άμεσος συνεργάτης του, με τον Οφρυδόπουλο να αναλαμβάνει από Δευτέρα.

Αγωνιστικά η Παναχαϊκή αν θέλει να προλάβει τα πλέι οφ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, είναι επιτακτικό να κερδίσει σήμερα και να ελπίζει σε συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Υποστήριξη: SilkTech