Κρίμα κι άδικο γι’ αυτόν τον ΝΟΠ

Σάββατο, Φεβρουάριος 15, 2020 - 7:03μμ

Με γκολ του Άγγελου Αγγελίδη 0:17 πριν τη λήξη του αγώνα η ΑΕΚ έφτασε σε μεγάλη ανατροπή και νίκη με 10-9 επί του ΝΟ Πατρών, σ' ένα ματς (πρεμιέρα β' γύρου) που οι φιλοξενούμενοι ήσαν καλύτεροι.

Η «Ένωση», εκ των φαβορί για τον τίτλο στην Α2 Εθνική, είχε μεγάλο πρωταγωνιστή το Δημήτρη Τίγκα που κράτησε όρθια την ομάδα του σημειώνοντας οκτώ γκολ στην αναμέτρηση, ενώ ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στην επιστροφή της ΑΕΚ από το 7-9 με το οποίο προηγήθηκε ο ΝΟΠ, 4' πριν τη λήξη του αγώνα

Οι Πατρινοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί νωρίτερα στο σκορ, ενώ άξιζαν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στο παιχνίδι. Ο ΝΟΠ έφτασε σε προβάδισμα στις αρχές της τελευταίας περιόδου, ενώ προηγήθηκε με 7-9, όμως δεν κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση έδειξε πως πάει από το καλό στο καλύτερο και πως με εμφανίσεις σαν αυτή δικαιούται και αξίζει καλύτερης τύχης στο πρωτάθλημα και φυσικά, μεγαλύτερου σεβασμού από την διαιτησία. Θυμίζουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου στο «Πεπανός» ο ΝΟΠ είχε χάσει με 17-7...

ΑΕΚ – ΝΟ Πατρών 10-9 (2-1, 1-1, 3-4, 4-3)

ΑΕΚ (Πέτρος Δεβερίκος): Δαβίλλας, Μυλωνάκης Κ., Χατζηδάκης, Σάντα, Καψοκόλης, Λύκαρης, Γιαννουρής, Πετρόπουλος, Αγγελίδης 1, Στελλάτος, Τίγκας 8, Δερμιτζάκης Χ. 1, Ασβέστης, Κουρμελές, Μαυρωτάς Αρ.

ΝΟ Πατρών (Βασίλης Λαμπάτος): Βυθούλκας Δ., Πολλάτος, Κανελλόπουλος Β. 2, Νταλάπας Ζ., Γουρδούπης, Αβαγιανός, Κωνσταντακόπουλος, Μάγγος, Γκότσης Π., Ανδρικόπουλος 1, Πασσάς 4, Αθανασόπουλος, Νεγκίζ 2.
* «Στέκομαι με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση στη διάθεση των παικτών. Δεν ανησυχώ με τέτοιες εμφανίσεις. Πρέπει πάντως να βελτιώσουμε την ατομική μας συμπεριφορά στην άμυνα», δήλωσε ο προπονητής Βασίλης Λαμπάτος.

Υποστήριξη: SilkTech