Η δικαίωση της υπαλλήλου του ΝΟΠ, που δεν δικαιώνεται

Παρασκευή, Φεβρουάριος 14, 2020 - 9:03μμ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ είχε το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Καρβεντούζη, πρώην υπάλληλος των γραφείων του ΝΟΠ.

Μαζί με τον σύζυγό της, πρώην έφορο της ομάδας πόλο του ΝΟΠ, Χρήστο Κολλάρο, παρέθεσαν δείπνο στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΝΟΠ.

Τους ενημέρωσαν για την γνωστή υπόθεσή της, θυμίζουμε η Κατερίνα Καρβεντούζη απολύθηκε (μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, με 20 χρόνια προϋπηρεσίας στον ΝΟΠ) το 2012 από την τότε διοίκηση Μαντζαβίνου - Τσιμάρα, ενώ επιπλέον μηνύθηκε από την ίδια διοίκηση για φερόμενη απώλεια κάποιου βιβλίου του ΝΟΠ. Τα δικαστήρια αθώωσαν και δικαίωσαν την υπάλληλο, και στις δύο υποθέσεις, όμως το πρόβλημά της δεν έχει λυθεί.

Όπως εξήγησε στους δημοσιογράφους από το 2012 έως σήμερα βρίσκεται σε καθεστώς ομηρείας, αφού ο ΝΟΠ δεν την έχει πάρει πίσω στη δουλειά και φυσικά δεν της έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από τα χιλιάδες που τις οφείλει (αποζημίωση, απόλυση, μισθοί κλπ).

«Το γεγονός πως παρά τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, τους νόμους του κράτους, μα και τα όσα οι ίδιοι παραδέχονται, δεν μου έχουν δώσει ούτε ΕΝΑ ευρώ με κάνει να πιστεύω πως δεν είναι θέμα οικονομικής δυσπραγίας, απλά δεν θέλουν. Άλλωστε εδώ και 8 χρόνια που έχω απολυθεί ο ΝΟΠ, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που κοινοποιεί η διοίκηση στις γενικές συνελεύσεις έχει εισπράξει περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ, περίπου 300.000 το χρόνο», υποστήριξε η κ. Καρβεντούζη που παρέδωσε στους δημοσιογράφους ένα σωρό έγγραφα και αποφάσεις των δικαστηρίων, για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση.

Στο δείπνο παρέστησαν έξι αθλητικοί συντάκτες της Πάτρας.

Τ.Σ.

Υποστήριξη: SilkTech