Τιμητική διάκριση για τον Χρήστο Τσερετζούλια

Δευτέρα, Φεβρουάριος 17, 2020 - 10:03μμ

Ακόμα μία τιμητική διάκριση πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο αιγιώτης πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Τσερεντζούλιας, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Γαλατσίου.

Η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου (ΕΠΟΣΚ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2020 και εκεί, για την εξαιρετική του παρουσία το 2019, ο δικός μας Χρήστος Τσερεντζούλιας βραβεύτηκε ως ο καλύτερος αθλητής πίστας από όλα τα ιστορικά σωματεία της Αττικής -αφού μέχρι και το 2019 άνηκε στον Παναθηναϊκό- βάσει της συνολικής βαθμολογίας που συγκέντρωσε την περσινή σεζόν.

Στην Εκδήλωση έδωσαν το παρών -μεταξύ άλλων- ο δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος και ο περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη στην ποδηλασία τόσο στο αθλητικό-αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο ποδήλατο γενικότερα ως μέσον μετακίνησης στους Ελληνικούς δρόμους, το οποίο πρέπει να μάθουν οι οδηγοί να σέβονται και να συνυπάρχουν με αυτό, όπως στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο Χρήστος Τσερεντζούλιας κατά την παραλαβή του βραβείου του ευχαρίστησε το ΔΣ της ΕΠΟΣΚ, ευχήθηκε υγεία και πραγματοποίηση στόχων σε όλους τους αθλητές και ειδικότερα στα παιδιά που θα μας εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο 2020. Κλείνοντας, ευχήθηκε το 2020 να μην υπάρξουν άλλοι ποδηλάτες θύματα τροχαίων στους επικίνδυνους ελληνικούς δρόμους.

Σημειώνεται πως ο Τσερεντζούλιας θα είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν την Φλόγα στο δρόμο για το Τόκιο!

ΠΗΓΗ

Υποστήριξη: SilkTech