Τραυματίστηκε κολυμβήτρια στο "Πεπανός" * Κρύο και πάλι το νερό

Τρίτη, Φεβρουάριος 11, 2020 - 7:03μμ

Μια πολύ κακή μέρα για το ΠΕΑΚ ήταν η Δευτέρα 10/2 και ειδικά σε ότι αφορά το κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».

Για μία ακόμα φορά (και) τον φετινό χειμώνα, η θερμοκρασία του νερού ήταν σε «ιστορικά χαμηλά», περί τους 22,5 βαθμούς, πολύ πιο κάτω δηλαδή από τα προβλεπόμενα όρια των 26-27 βαθμών.

Παρά τις διαβεβαιώσεις (μα και προσπάθειες) των διοικούντων, το πρόβλημα της επαρκούς θέρμανσης του νερού δεν έχει λυθεί. Κι όπως γίνεται κάθε χειμώνα, από το 2002 που λειτούργησε η εγκατάσταση, το κολυμβητήριο ερημώνει από αθλητές.

Τελικά, λίγες ημέρες μετά τις πρόσφατες θριαμβολογίες από την επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού επιβεβαιώνεται πως στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να αθληθεί σωστά, παρά μόνο πληρώνοντας αδρά σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις...

Και τα παράπονα των συλλόγων είναι έντονα, γίναμε δέκτες έντονων παραπόνων από παράγοντες του ΝΟΠ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό είχαμε και τον τραυματισμό αθλήτριας εν ώρα προπόνησης στο κολυμβητήριο. Πρόκειται για την νεαρή κολυμβήτρια Τ.Β. που τραυματίστηκε στο πόδι (σκίσιμο) από προβληματικό πλακάκι (εντός νερού) ενώ κολυμπούσε στην 4η διαδρομή της κεντρικής πισίνας.

Στην άτυχη κοπέλα προσφέρθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες κι όλοι αναρωτιόντουσαν αν αυτό θα είναι το τελευταίο περιστατικό στο «Πεπανός».

Τ.Σ.

Υποστήριξη: SilkTech