Έχει πετύχει πολλά, σκοπεύει περισσότερα ο Λάμπης Φλουσκούνης (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, Φεβρουάριος 11, 2020 - 10:03μμ

Θεωρείται ένας από τους πλέον εξελίξιμους αθλητές τάε κβον ντο, τελευταίο -χρονικά- μεγάλο ταλέντο που ανέδειξε η Πάτρα.

Ο λόγος για τον Λάμπη Φλουσκούνη, αθλητή του Fight Club Πάτρας που στα 17του χρόνια έχει πετύχει πολλά και θέλει να πετύχει ακόμα περισσότερα.

 τον 'Λαμπης Φλου', στέκεται

Γενήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 2003 και ξεκίνησε τάε κβον ντο στην ηλικία των 4 ετών. Πιο πριν είχε περάσει από αρκετά αθλήματα, με πιο συστηματική παρουσία, στην κολύμβηση, όπου έκανε για 3 χρόνια.

Μέχρι στιγμής οι σημαντικότερες διακρίσεις του είναι, καταρχήν, τα τρία μετάλλια στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Ήταν δύο φορές στο βάθρο στο πανελλήνιο εφήβων, μία στην Πάτρα (3ος) και μία στην Θεσσαλονίκη (1ος) και 1ος στην κατηγορία νέων ανδρών (-21 ετών). Επίσης έχει λάβει μέρος σε αγώνες στο εξωτερικό κατακτώντας αρκετά μετάλλια και εμπειρίες μέσα από αυτούς.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η μεγαλύτερη χαρά ήταν το πρώτο του πανελλήνιο χρυσό μετάλλιο, στη Θεσσαλονίκη.
Αντίθετα, η μεγαλύτερη απογοήτευση του ήταν η ήττα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Marina d'or της Ισπανίας, όπου μετά από απώλεια βάρους σε λίγο χρονικό διάστημα και αλλαγή κατηγορίας, ηττήθηκε στο δεύτερο αγώνα του από τον Ρώσο πρωταθλητή 20-19.

 1 άτομο

Σκοπεύει να κάνει πρωταθλητισμό μέχρι να πετύχει τους στόχους του, όσο δύσκολο και αν είναι
«Οι στόχοι μου ξεκινάνε από χαμηλά ώστε να φτάσω στην κορυφή. Φέτος θέλω να διακριθώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών. Επειτα μετά από σκληρή προετοιμασία το καλοκαίρι θα αγωνιστώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών. Ευελπιστώ όλοι οι κόποι μου να ανταμειφτούν σε αυτές τις δύο σημαντικές διοργανώσεις» δηλώνει ο ίδιος.

 τον 'Λαμπης Φλου', χαμογελάει

Για την ώρα συνεχίζει και το σχολείο έχοντας στόχους: «Δεν ξέρω ακόμα ποιον επαγγελματικό τομέα θα ακολουθήσω αλλά αν όλα πάνε καλά θα επιλέξω να φοιτήσω στην Γυμναστική Ακαδημία».

 τον 'Λαμπης Φλου', χαμογελάει

Ο Λάμπης Φλουσκούνης θαυμάζει τον Mohamed Ali. «Ήταν ένας σπουδαίος πυγμάχος ο οποίος πίστευε πάντα στον εαυτό του και γι' αυτό είναι και ο καλύτερος όλων».

 τον 'Λαμπης Φλου' και τον Mihalis Kotsopoulos, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ

Τέλος αναφέρθηκε με αγάπη σε όλους όσοι τον έχουν βοηθήσει και τον στηρίζουν και είναι πρώτα απ' όλα οι γονείς του. Έπειτα τον δάσκαλό του στο Fight Club, τον προπονητή Μιχάλη Κωτσόπουλο, τον γυμναστή του, Ιωάννη Κασκάνης μα και όλη την ομάδα των συναθλητών του με την οποία προπονείται καθημερινά μαζί τους.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech