Εξαιρετικοί οι αθλητές του Κούρου σε Πάτρα και Αθήνα

Δευτέρα, Φεβρουάριος 10, 2020 - 11:59μμ
Η Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου

Ένα διήμερο μεγάλης αγωνιστικής δραστηριότητας έλαβε χώρα, το Σάββατο και την Κυριακή 8 & 9 Φεβρουαρίου, με τον Κούρο να συμμετέχει ενεργά και στους τρεις αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Η αρχή έγινε με την ημερίδα κλειστού στίβου στο Λαδόπουλο, με τη συμμετοχή αθλητών /τριων των μικρών κατηγοριών, με σημαντικές επιδόσεις και εξαιρετική παρουσία τόσο από την πλευρά των «μικρών» όσο και από την μεγάλη στήριξη των γονιών τους.

Στη συνέχεια, την Κυριακή το πρωί στη Πλάζ, οι αθλητές της ίδιας κατηγορίας, αγωνίστηκαν στην ημερίδα ανώμαλου δρόμου, κατακτώντας πρωτιές και αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.
Στον ανώμαλο δρόμο την πρώτη θέση στα 6000 γυναικών κατέλαβε η Χριστοδουλοπούλου Αναστασία με 23,36. Επίσης πρώτη θέση η ομάδα 4χ500 με 8,20 αποτελούμενη από τους Άσπρο Αντώνη- Οικονόμου Λυδία – Αφαλωνιατη Μάριο και Οικονομοπουλου Αθανασία . Τέλος ο Γιαννόπουλος Άγγελος κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 500 μ κ12 με 2,04

Η αγωνιστική δραστηριότητα έκλεισε με την ημερίδα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ στο Πειραιά το απόγευμα της Κυριακής , με 6 αθλητές –τριες της κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και Κ18.
Στην ημερίδα αυτή ξεχώρισε το 9,19 στα 60 εμπ Κ18 της 16 χρονης Φωτεινής Τσιλιγκιριάν , που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κλειστό για κορίτσια Κ18

Υποστήριξη: SilkTech