Η διοίκηση του ΝΟΠ δείπνησε με τους δημοσιογράφους

Σάββατο, Φεβρουάριος 8, 2020 - 9:03μμ

Την Πέμπτη (6/2) το βράδυ στο "Θεατράκι" η διοίκηση του ΝΟΠ παρέθεσε δείπνο στους αθλητικούς συντάκτες που καλύπτουν τις δραστηριότητες του Ομίλου.

Ηταν μια ανοικτή συζήτηση και ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα και τους στόχους του Ομίλου.

Παρόντες ο αντιπρόεδρος του ΝΟΠ Κωνσταντίνος Δάσιος, τα μέλη Νίκος Φιλόπουλος, Τάκης Καλοκαιρινός και Νίκος Κανταράκης και 7 δημοσιογράφοι.

Συζητήθηκαν θέματα για τις υποδομές, την προσπάθεια αξιοποίησης του ναυταθλητικού του κέντρου την επανασύσταση της γυναικείας ομάδας αλλά και τις σκέψεις για να δημιουργηθεί τμήμα κωπηλασίας. Φυσικά και το μείζον πρόβλημα με τις οφειλές προς την απολυμένη, πρώην υπάλληλο των γραφείων του ΝΟΠ.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με ενδιαφέρουσα συζήτηση και ευρύτερη ανταλλαγή απόψεων, συνοδευόμενη βέβαια από τους νόστιμους μεζέδες του καταστήματος!!

"Ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους για την αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσία τους κοντά μας. Η διοίκηση θα προσπαθήσει να υπάρχουν παρόμοιες συναντήσεις σε τακτά διαστήματα για πληρέστερη ενημέρωση των δημοσιογράφων, αλλά και ως τιμητική χειρονομία προς τα άτομα που καθημερινά αναδεικνύουν και προβάλουν τις ενέργειες του Ομίλου προς όφελος του αθλητισμού και της νεολαίας της πόλης" αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΝΟΠ.

Υποστήριξη: SilkTech