Στη γιορτή του τραμπολίνου ο Στέφανος Κακογιάννης

Παρασκευή, Φεβρουάριος 7, 2020 - 8:03μμ

Το τραμπολίνο, το κατά πολλούς θεαματικότερο Ολυμπιακό άθλημα της γυμναστικής, έχει την τιμητική του το σαββατοκύριακο (8-9 Φεβρουαρίου) στην Περαία Θεσσαλονίκης, εκεί όπου θα διεξαχθεί για 7η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Κύπελλο Τραμπολίνο «Αίας Θερμαϊκού», το οποίο διοργανώνει ο ομώνυμος τοπικός σύλλογος.

Πρόκειται για τον μοναδικό διεθνή αγώνα τραμπολίνο που φιλοξενείται επί ελληνικού εδάφους και φέρνει στη Θεσσαλονίκη την «αφρόκρεμα» των Ελλήνων αθλητών όλων των κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εκπροσώπων των Εθνικών ομάδων που προετοιμάζονται για να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Γκέτεμποργκ, 7-10 Μαΐου).

Ανάμεσά τους και ο πατρινός πρωταθλητής Ελλάδας, Στέφανος Κακογιάννης, σε έναν αγώνα με τον οποίο ξεκινά τις φετινές υποχρεώσεις του.

Η είσοδος στο ΔΑΚ Περαίας θα είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα το εντυπωσιακό και διαρκώς ανερχόμενο άθλημα του τραμπολίνο.

Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 200 αθλητές και αθλήτριες από 24 συλλόγους, από κάθε γωνιά της χώρας καθώς και από τη Βουλγαρία, σε μία διοργάνωση που από το 2014 αποτελεί επιτυχημένο θεσμό και αναδεικνύει πολύπλευρα την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού.

Τ.Σ.

Υποστήριξη: SilkTech