Ο Απόλλωνας δεν έγινε και δεν θα γίνει ποτέ μικρός

Πέμπτη, Φεβρουάριος 6, 2020 - 7:03μμ

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Τάκης Πετρόπουλος το γεγονός πως σχεδόν σύσσωμος ο Απόλλων έλαμψε διά της απουσίας του από την τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού γυμναστηρίου στο Κουκούλι σε «Κώστας Πετρόπουλος».

Αναρτώντας το σχετικό ρεπορτάζ του sportin.gr στο προφίλ του στο facebook, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο Απόλλωνας δεν έγινε και δεν θα γίνει ποτέ μικρός!
Στέκει Τιτάνας σωστός, επιβλητικός στην κοινωνία και στις ψυχές μας!
Μαζί με τους Γίγαντες του Ελληνικού Μπάσκετ ήταν εκεί και βροντοφώναξε όπως τότε το σουρεαλιστικό "Ποιος Ποιος Ποιος ο Κώστας ο Θεός"!
Τίμησε όπως του άξιζε τον μεγάλο Αθλητή του, τον θεαματικότερο Έλληνα παίκτη κι έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών, αυτόν που τον έκανε Τιτάνα!
Είναι αλήθεια ότι ο θεσμικός Απόλλωνας τα τελευταία είκοσι χρόνια αδυνατώντας να παρακολουθήσει τις ραγδαίες εξελίξεις, ζαλισμένος στη δίνη συσσωρευμένων προβλημάτων, εμφανίζει εγγενή αδυναμία να συλλάβει την αξία των γεγονότων!
Γενικότερα κάνει όσα δεν έπρεπε να κάνει και δεν κάνει ούτε τα αυτονόητα από αυτά που πρέπει να κάνει!
Απώλεσε την πρωτοβουλία των κινήσεων ακόμη και στην απόδοση της οφειλόμενης τιμής ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ μεγάλο μοναδικό αθλητή!
Δεν έκανε το αυτονόητο χρέος του, να προστατέψει την ίδια την ιστορική του αλήθεια από τυχόν επίδοξους παραχαράκτες, παρ' όλο που είχε δεσμευτεί δημόσια ότι θα το κάνει (Σάββατο 11/3/2017 Παρουσίαση Λευκώματος "77 + 1 Κείμενα για τον «Νουρέγιεφ» του Ελληνικού Μπάσκετ κ. Φίλιππος Καμίσης Πρόεδρος Απόλλωνα)
Επισημαίνω όμως ότι δεν υπάρχουν προσωπικές κόντρες, αλλά και να υπήρχαν θα ήσαν ήσσονος σημασίας.
Αυτό που υπάρχει πράγματι είναι διαφορετικές προσεγγίσεις στο στρατηγικό σχέδιο, που απαιτείται για την έξοδο από την κρίση του, που είναι βεβαίως θεμιτές».

Υποστήριξη: SilkTech