Επιστροφή στη δράση για τις γυναίκες της ΝΕΠ με στόχο την παραμονή

Σάββατο, Φεβρουάριος 1, 2020 - 3:52μμ

Πρεμιέρα το Σάββατο (7μ.μ.) στην β΄ φάση του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο, με τη ΝΕΠ να αγωνίζεται στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Δημήτρης Μπιτσάκος και πρόσθεσε: «Εχει προηγηθεί μια αρκετά μεγάλη περίοδος χωρίς αγώνες λόγω του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και θα δούμε πόσο έχει επηρεάσει αυτό την ομάδα μας, αλλά και τον αντίπαλο. Εμείς έχουμε και αρκετές ιώσεις και θα δούμε πως θα παρουσιαστούμε».

Να σημειωθεί ότι στη ΝΕΠ επανέρχεται η Ολγα Μοίραλη, έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού, ενώ το ντεμπούτο της με το σκουφάκι των «δελφινιών» θα κάνει και η Κάθριν Τιζερίνα, διεθνής Αμερικανίδα από το Κολέγιο Μάριστ της Νέας Υόρκης, η οποία μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις και παραλίγο να αποκτήσει φέτος Ευρωπαϊκή εμπειρία με την Γαλλική Λιλ. Να σημειωθεί ότι η 22χρονη Τιζερίνα είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες όλων των εποχών για το Μάριστ, με πρωτιά στα κλεψίματα (207), 3η θέση στις ασίστ (152) και 7η στα γκολ (162).

Το παιχνίδι ΝΕΠ-Πανιώνιος θα διευθύνουν οι Κουρτίδης και Κ. Βασιλείου.

Υποστήριξη: SilkTech