Επιστρέφει στην Περιβόλα και θέλει να επιστρέψει και στις νίκες ο Απόλλωνας

Σάββατο, Φεβρουάριος 1, 2020 - 10:52πμ

Στις εντός έδρας αναμετρήσεις επιστρέφει ο Απόλλωνας, που θέλει μετά από δύο ήττες στην παράταση να επιστρέψει και στις νίκες, στη γιορτή του στην Περιβόλα. Οι «μελανόλευκοι» φιλοξενούν (17:00, live στο sportin.gr) τον νεοφώτιστο Οίακα Ναυπλίου για την 17η αγωνιστική της Α2 Εθνικής μπάσκετ.

Μετά από δύο ταξίδια, που έφεραν ισάριθμες ήττες σε καρμπόν αναμετρήσεις, με πολλά παράπονα, ο Απόλλωνας έχει την ευκαιρία να γιορτάσει στη γήπεδό του ένα ακόμα δίποντο, που θα τον φέρει μία ανάσα από την γρήγορη παραμονή και θα του επιτρέψει να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας που έχει από τις ομάδες εκτός πλέι οφ.

Τούτο δεν σημαίνει βέβαια πως οι «μελανόλευκοι» θα έχουν εύκολο έργο, απέναντι σε μία ομάδα που είναι μεν νεοφώτιστη, αλλά έχει εξαιρετικό ρόστερ και ξεκίνησε με όνειρα που έφταναν μέχρι και στην άνοδο στην αρχή της χρονιάς.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Οίακα, ο Απόλλωνας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και περιμένει πολύ κόσμο στην Περιβόλα, ενώ ο Κώστας Δελέγκος είδε τα προβλήματά του να μειώνονται και να έχει περισσότερους παίχτες στη διάθεσή του.

Υποστήριξη: SilkTech