Επίσημη παρουσίαση του ΑΠΣ Σοπωτού για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020

Τρίτη, Ιανουάριος 28, 2020 - 2:52μμ

Παρά τα συνεχιζόμενα οικονομικά προβλήματα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, το Σοπωτό πιστό στις αρχές του για το "ευ αγωνίζεσθαι" & την προαγωγή  του αθλητισμού σαν δραστηριότητα που συμβάλλει θετικά στην σωματική και ψυχική υγεία, δηλώνει και φέτος αγωνιστικό παρών στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΣΚΑ-Η.

Έτσι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο Dose Cafe Bar, στη Μαρίνα της Πάτρας, έγινε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας και  η παρουσίαση της ομάδα του ΑΠΣ Σοπωτού για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα που έχουν σαν βασικό σκοπό και στόχο να αποκτήσει η ομάδα καλύτερες βάσεις και να παρουσιαστεί στο μέλλον πιο ανταγωνιστική, πιστή όμως πάντα στις βασικές αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας όπως ορίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Η αρχή των αλλαγών έγινε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Γιώργο Τσακούλη. Ο έμπειρος coach δέχθηκε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας και να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΣΚΑ-Η.

Οι νέες προσθήκες του Σοπωτού (αλφαβητικά):

Ευσταθόπουλος Πέτρος,

Παπαγεωργίου Αντώνης,

Σίνος Αλέξιος,

Σκροπολίθας Βασίλης,

Τσαγκρώνης Δημήτρης και

Τσιρώνης Ανδρέας.

 

Υποστήριξη: SilkTech