Πλήθος κόσμου στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Ιανουάριος 28, 2020 - 1:52μμ

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στον χώρο του, με την ευχή όλων ο Όμιλος να συνεχίσει απρόσκοπτα τον δραστήριο ρόλο του, τόσο στην πατραϊκή κοινωνία αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου. 

Το 2020, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος εορτάζει τα Σαράντα Χρόνια από την ίδρυσή του και στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στη συνεχή ανοδική πορεία του Ομίλου, από την ίδρυσή του έως και σήμερα, η οποία είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς των ανθρώπων του Ιστιοπλοϊκού. Μια πορεία η οποία έφερε τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών να προσφέρει πλούσια αγωνιστική και εκπαιδευτική δραστηριότητα αλλά κι ένα σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση άποψης και ρόλου στην πόλη και στο παράκτιο μέτωπό της.

Στα μελλοντικά πλάνα του Ομίλου σημαντικό στοίχημα είναι εκείνο της ανάπτυξης ιστιοπλοΐας για άτομα με αναπηρία σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην εορταστική ατμόσφαιρα της τελετής συμμετείχαν και τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές, προπονητές, μέλη, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Σταματόπουλος, οι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Κατσανιώτης, Άγγελος Τσιγκρής και Κώστας Μάρκου, ο π. βουλευτής Κώστας Σπαρτινός, ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης Τάκης Σακελλαρόπουλος και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Αθλητισμού και πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Παπαδημάτος, ο Πέτρος Ψωμάς, o τ. Αντινομάρχης Αχαΐας και π. Περιφερειακός Σύμβουλος, Γεράσιμος Φεσσιάν, ο διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Νικόλαος Κατσώνης, ο πρόεδρος της ΣΕ.ΒΙ.ΠΑ. Πέτρος Μαντάς, ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Λ.ΠΑ. Φώτης Σμυρνής, ο εκπρόσωπος του κύριου χορηγού SUPER CARGO Αλέξανδρος Μπίστας, εκπρόσωποι της Ώρα Πατρών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Λυκείου Ελληνίδων και πολλοί φίλοι.

Υποστήριξη: SilkTech