Πένθος στο Αχαϊκό και το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο - «Έφυγε» ο 28χρονος Ανδρέας Βάρελης

Κυριακή, Ιανουάριος 19, 2020 - 10:50πμ

Τεράστια θλίψη στο χώρο του Κερκυραϊκού, του Αχαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο από το χαμό του 28χρονου Ανδρέα Βάρελη. Μια πραγματικά σοκαριστική είδηση με τον Κερκυραίο τερματοφύλακα να είναι ένας εκ των κορυφαίων της γενιάς του.

Το χαμογελαστό παιδί του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου έφυγε μετά από άνιση «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Ο εκλιπόν στα φοιτητικά του χρόνια αγωνίστηκε στα γήπεδα της ΕΠΣ Αχαΐας με τη φανέλα του Αετού Ρίου.

Ο Ανδρέας (γεννηθείς το 1991) είχε σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ, η ποδοσφαιρική του περιπέτεια άρχισε από τις ακαδημίες του Ορφέα.

Άρχισε να δημιουργεί «όνομα» στους μικρούς του ΑΟ Κέρκυρα. Ενώ, στη συνέχεια πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα (μεταξύ άλλων) σε Όλυμπο, ΑΕ Λευκίμμης και Κρόνο Αργυράδων.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει (και) την ποδοσφαιρική κοινότητα, που ακόμη προσπαθεί να αντιληφθεί τι έχει συμβεί!

Το μήνυμα του Αετού Ρίου:

«Η οικογένεια του Αετού Ρίου Α.Ο. εκφράζει την οδύνη της και συλλυπούμαστε θερμά την οικογένεια του Ανδρέα Βαρελη που τόσο σύντομα και άδικα έφυγε από κοντά μας.

Ο Ανδρέας ως φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών υπήρξε αθλητής της ομάδας μας και παρέμεινε ένας καλός φίλος όταν αποχώρησε ολοκληρώνοντας τις σπουδές του.

Καλό ταξίδι Αετέ….»

Υποστήριξη: SilkTech