Μαγική Ευρωπαϊκή εβδομάδα για τα τμήματα του Προμηθέα

Τετάρτη, Ιανουάριος 15, 2020 - 9:50πμ

Η Οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας ετοιμάζεται να ζήσει μια εντυπωσιακή, “γεμάτη” ευρωπαϊκή εβδομάδα μπάσκετ που αναμένεται να χαρίσει στα μέλη και τους φίλους της ομάδας πλούσιες συγκινήσεις, χορταστικό θέαμα, απολαυστικές στιγμές, έντονη αγωνία και πολύ και υψηλού επιπέδου μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, μέσα στο επταήμερο που ξεκινάει την  Τετάρτη 15 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 21 Ιανουαρίου ο Προμηθέας θα φιλοξενήσει το πρώτο παιχνίδι στην Πάτρα για το Top-16 του 7DAYS EuroCup, θα υποδεχθεί 2 εν ενεργεία πρωταθλήτριες ομάδες: Ελλάδας και Ιταλίας, και θ’ αντιμετωπίσει (με την Εφηβική του Ομάδα) την πρωταθλήτρια Ευρώπης και 2 -ακόμα- πολύ ισχυρές γερμανικές ομάδες μέσα στο Μόναχο για την «Ευρωλίγκα των μικρών».

Επτά συνολικά παιχνίδια σε επτά ημέρες σε πολύ υψηλό επίπεδο για την Ανδρική και την Εφηβική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας.

Πάμε να δούμε αναλυτικότερα και με τη σειρά το πρόγραμμα του ερχόμενου επταήμερου για τον Προμηθέα, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα δημοσιευθούν όλα τα σχετικά αφιερώματα και previews των αγώνων.

7DAYS EuroCup T16 02101

  Η ώρα της ευρωπαϊκής πρεμιέρας για το Top-16 του 7DAYS EuroCup στην Πάτρα φτάνει την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, με τον Προμηθέα να υποδέχεται στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος» στις 19:30 τη γερμανική EWE Baskets Oldenburg με στόχο την νίκη που θα τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

191205 FCBB ANGT Anknder FB

 Την Πέμπτη, οι Έφηβοι πετάνε για το Μόναχο όπου θα διεξαχθεί από 17-19 Ιανουαρίου ο Β΄  Προκριματικός Όμιλος της «Ευρωλίγκας των μικρών» (Euroleague Basketball Next Generation Tournament), που τα τελευταία χρόνια φέρει το όνομα Adidas Next Generation Tournament. Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, στις 16:00, o Προμηθέας θ' αντιμετωπίσει την νικήτρια της περσινής διοργάνωσης, πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, στο Audi Dome (έδρα της Μπάγερν Μονάχου). 

Διπλή δοκιμασία για τους Εφήβους το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, καθώς στις 10:00 θ' αντιμετωπίσουν την Άλμπα Βερολίνου και στις 18:00 την Πόρσε Λούντβιγκσμπουργκ. Η ομάδα του Γιάννη Ελευθεριάδη θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Κυριακή 19 Ιανουαρίουτο πρωί, στον αγώνα κατάταξης απέναντι σε μία εκ των ΤΣ.Σ.ΚΑ. Μόσχας, Stella Azzurra Roma, Μπάγερν Μονάχου ή Ουλμ, που μετέχουν στο άλλο group.

Όλα τα παιχνίδια του Προμηθέα για την «Ευρωλίγκα των μικρών» αναμέμεται να μεταδοθούν ζωντανά σε live streaming στο youtube (Λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες).

pro1920 bl 16101

  Αυτό, είναι, βέβαια, απλά το "ορεκτικό" της ημέρας, καθώς το απόγευμα της Κυριακής, στις 19:15 ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται στο "Δημ. Τόφαλος" τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την 16η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League και θα ήθελε να επαναλάβει την επιτυχία του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα, ενώ, βέβαια, ο τελικός στόχος είναι ν' αντιμετωπίσει -και πάλι- τον Παναθηναίκό στους Τελικούς.

7DAYS EuroCup draw top16 109b

  Το απίστευτο αυτό επταήμερο ολοκληρώνεται μ' ένα -ακόμα- ευρωπαϊκό παιχνίδι και τον Προμηθέα να υποδέχεται την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 19:15 την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Umana Reyer Venezia, ψάχνοντας την νίκη που του δώσει πλεονέκτημα στην μάχη της πρόκρισης από το Top-16 του 7DAYS EuroCup.

seasontickets20 halfseason 100a

  Θυμίζουμε πως η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα αρκετών φίλων της ομάδας, αποφάσισε να ορίσει μειωμένες τιμές για τις κάρτες διαρκείας στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής χρονιάς 2019-20. Έτσι, όποιος επιθυμεί έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί -σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές- την κάρτα που του εξασφαλίζει μιά θέση στην κερκίδα του "Δημ. Τόφαλος" ως την λήξη της σεζόν. Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε EKO Basket League (κανονική περίοδο και play-off), 7DAYS Εurocup και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ, παράλληλα, απολαμβάνουν και τα ειδικά προνόμια των καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας με ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

promitheas patras generic

 

Υποστήριξη: SilkTech