Κατήφορος: Ο ΝΟΠ δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα νέων!

Πέμπτη, Ιανουάριος 9, 2020 - 7:33μμ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιελάμβανε ο ορισμός των αγώνων της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος πόλο των νέων ανδρών (10-12/1) καθώς ο ΝΟΠ δεν δήλωσε συμμετοχή!

Συνολικά μετέχουν 33 ομάδες, ανάμεσά τους και η ΝΕΠ (η μοναδική εκπρόσωπος του πατραϊκού πόλο), όχι όμως ο ΝΟΠ! Κι είναι η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που δεν μετέχει στο πρωτάθλημα...

Και μάλιστα ενώ παραδοσιακά διαθέτει ανταγωνιστικό σύνολο, την τελευταία τριετία δε, μετείχε ανελλιπώς στην τελική φάση: 2017 (7ος), 2018 (6ος), 2019 (7ος). Για να μην αναφερθούμε στην κατάκτηση του τίτλου και μάλιστα δύο συνεχόμενες φορές (1989, 1990).

Επισήμως ο ΝΟΠ δεν εξήγησε τους λόγους που δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με πληροφορίες το πρόβλημα εμπίπτει στην οικονομική αδυναμία, δεν μπόρεσε δηλαδή η διοίκηση να καλύψει το κόστος συμμετοχής!

Κι είναι εντυπωσιακό πως αφενός μεν ο ΝΟΠ τα τελευταία χρόνια μετέχει χωρίς κανένας όφελος στο Κυπελλο Ελλάδας (δεχόμενος βαριές ήττες από ομάδες της Α1), μόνο και μόνο "γιατί είναι ΝΟΠ" και από την άλλη για μερικές εκατοντάσδες ευρώ να στερεί την ευκαιρία διάκρισης από τους νέους του.

Γεγονός που συνιστά μαύρη σελίδα...

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech