Η χειρότερη ήττα των Μπακς με... διπλό Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, Ιανουάριος 8, 2020 - 3:50μμ

Το Σαν Αντόνιο ήταν καλά προετοιμασμένο, έκλεισε τους διαδρόμους από το Μιλγουόκι, ενώ έκανε και φετινό ρεκόρ με 19 εύστοχα τρίποντα και κατάφερε να κερδίσει εύκολα τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με 126-104, που γνώρισαν την χειρότερη ήττα τους την τρέχουσα σεζόν.

Ο Γιάννης που ήταν καλά κλεισμένος καθόλη τη διάρκεια του ματς τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (10/17 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 4/4 βολές), 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 34 λεπτά συμμετοχής για τα «ελάφια» που πλέον έχουν ρεκόρ 32-6.

Για τους Σπερς ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν είχε 25 πόντους, ο Πάτι Μιλς 21 πόντους και οι ΛαΜάρκους Όλντριτζ και Ρούντι Γκέι από 17 πόντους.

Binary Data embedded_rich_media_on_twitter

Giannis: «Πρέπει να επιστρέψουμε δυνατά»

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Γιάννης είπε τα εξής:

«Έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ, είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας, έβαζαν σουτ, έπαιξαν πολύ καλά. Όσον αφορά στην αμυντική τους λειτουργία δεν έκαναν τίποτα διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη μας αναμέτρηση, απλά ήταν πολύ εύστοχοι αυτή τη φορά. Προσπάθησα να μπω στη ρακέτα και να βρω ελεύθερους τους συμπάικτες μου για σουτ.

Είναι ένα παιχνίδι. Δεν πρέπει να απογοητευτείς πολύ για ένα ματς. Οπωσδήποτε πρέπει να βελτιωθούμε αλλά σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Πρέπει να επιστρέψουμε δυνατά».

Υποστήριξη: SilkTech