Τα 10 πρόσωπα της 11ης αγωνιστικής της Super League 2

Τρίτη, Ιανουάριος 7, 2020 - 10:50πμ

Η 11η αγωνιστική της Super League 2, όπως συνέβη και με τις προηγούμενες ανήκει πλέον στο χρονοντούλαπο. Με την βοήθεια του SDNA παρουσιάζουμε τα 5+5 πρόσωπα που την σημάδεψαν είτε θετικά, είτε αρνητικά με την Παναχαϊκή και την Πάτρα να έχουν έντονη παρουσία.

Γιάννης Μαντζάρης (Πλατανιάς) – Βαθμός 1

Ο 24χρονος τερματοφύλακας του Πλατανιά στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή δεν είχε την απόδοση που ο ίδιος θα ήθελε καθώς και στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του φέρει ευθύνη και πιο πολύ στη φάση του 2-1, όπου και εκανε λάθος έξοδο.

Δημήτρης Μαχαίρας (Λεβαδειακός) – Βαθμός 2

Ο 30χρονος άσος του Λεβαδειακού μπήκε αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο 65΄ στην θέση του Κοζορώνη. Ωστόσο η παρουσία του σε αυτόν αποδείχτηκε σύντομη, καθώς κατάφερε μέσα σε διάστημα 3 λεπτών να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα, κάνοντας το έργο της ομάδας του που ήταν μπροστά στο σκορ, από το 75΄ και μετά πιο δύσκολο.

Ούλριχ Ενομό (Λεβαδειακός) – Βαθμός 3

Ο Γάλλος άσος των Βοιωτών είχε την «χρυσή» ευκαιρία στο 34΄ να κάνει ακόμα πιο ευνοϊκά τα πράγματα για την ομάδα του, η οποία από το 31΄ προηγούταν στο σκορ με τέρμα του Μάντζιου. Ο ίδιος βρέθηκε τετ α τετ με τον Χουάντερσον, δεν κατάφερε όμως να τον νικήσει και να κάνει το 0-2, κάτι που σε περίπτωση που συνέβαινε θα έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Απόλλωνα στην συνέχεια.

Χρήστος Αλμπάνης (Καραϊσκάκης) – Βαθμός 4

Ο 21χρονος επιθετικός του Καραϊσκάκη ήταν από τους πιο δραστήριους στο εντός έδρας παιχνίδι όπως κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Κέρκυρα. Ο ίδιος είχε την ευκαιρία στο 13΄ να νικήσει τον Παγκράτη και να κάνει το 1-0 από νωρίς, το σουτ όμως αντί για τα δίχτυα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα των Φαιάκων...

Κώστας Πλέγας (Δόξα Δράμας) – Βαθμός 5

Ο Αχαιός μέσος της Δόξας, ο οποίος εντάχτηκε σε αυτή το καλοκαίρι κατάφερε με ένα εντυπωσιακό γκολ στο 48΄ να βάλει και πάλι τους «μαυραετούς» στο ματς με τα Χανιά και παράλληλα να δώσει νέο ενδιαφέρον σε αυτό. Ωστόσο παρά τις προσπάθειες που έκανε η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη έφυγε από την Κρήτη με άδεια χέρια.

Ηλίας Πολίμος (Παναχαϊκή) – Βαθμός 6

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός της Παναχαϊκής στο φετινό πρωτάθλημα δεν είχε καταφέρει να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Όλα αυτά μέχρι το ματς με τον Πλατανιά, όπου και πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ σε εκτέλεση, με τον ίδιο να αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της «Βασίλισσας της Πελοποννήσου» στο ματς μέχρι την στιγμή του τραυματισμού του που είχε σαν συνέπεια να γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Δημήτρης Μαυριάς (Παναχαϊκή) – Βαθμός 7

Ο Καρδιτσιώτης μέσος της Παναχαϊκής σε ακόμα ένα ματς κατάφερε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα. Ο ίδιος ήταν ο σκόρερ του 2-1, για λογαριασμό των Αχαιών στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, ενώ εκτός αυτού ήταν και από τους πιο κινητικούς παίκτες μέσα στο γήπεδο στην προσπάθεια να φτάσει η Παναχαϊκή τη νίκη και παράλληλα να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Μανώλης Ροβίθης (Εργοτέλης) – Βαθμός 8

Ο 28χρονος άσος αποτελεί έναν από τους παίκτες βαρόμετρα των Κρητικών την φετινή σεζόν, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου μπορεί μεν να μην σκόραρε ωστόσο είχε σημμετοχή και στα τρία γκολ που πέτυχαν οι «κιτρινόμαυροι».

Ζήσης Χατζηστραβός (Καραϊσκάκης) – Βαθμός 9

Ο 21χρονος άσος αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις την φετινή σεζόν για τον Καραϊσκάκη, αλλά και του πρωταθλήματος. Στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ των «πρασίνων», με το πρώτο να είναι εντυπωσιακό σε εκτέλεση οδηγόντας τους στη νίκη και στην κατάληψη της δεύτερης θέσης όπου και ισοβαθμούν με τον Απόλλωνα.

Αλέξανδρος Λώλης (ΠΑΣ Γιάννινα) – Βαθμός 10

Μπορεί ο 17χρονος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα να μην έχει παίξει σε πολλά παιχνίδια μέχρι τώρα, ωστόσο δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει και με το παραπάνω. Ο νεαρός άσος ήταν αυτός που στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας έβγαλε την εντυπωσιακή ασίστ στον Κρίζμαν για να κάνει το 0-2 στο 37΄ και παράλληλα να κάνει ακόμα πιο εύκολη την υπόθεση νίκη για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» που βρίσκεται πλέον στο +7 από την δεύτερη θέση.

Υποστήριξη: SilkTech