Στα 7 μετάλλια ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου στον Πανελλήνιο αγώνα

Σάββατο, Ιανουάριος 4, 2020 - 2:50μμ

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη ήταν ο τελευταίος Πανελλήνιος αγώνας του 2019 που διοργάνωσε ο  Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου, στο κλειστό γυμναστήριο Κώστας Πετρόπουλος, με μεγάλη επιτυχία αγωνιστικά και οργανωτικά αφού συμμετείχαν 140 αθλητές καθώς και μέλη της εθνικής.

Πρωταγωνίστησαν οι αθλητές-τριες του συλλόγου με 7 μετάλλια καθώς και η άριστη διοργάνωση του αγώνα και η άψογη διεύθυνση των κριτών που απογείωσε τον αγώνα δεχόμενοι τα συγχαρητήρια από τους αγωνιζόμενους.

 Στο βάθρο με χρυσό μετάλλιο ανέβηκαν οι: Η μικρή ταλαντούχα Καλαβριζιώτη Δήμητρα (Ολυμπιακό Πανκορασιδων Β), ο Θωΐδης Πολυχρόνης (παραδοσιακό τόξο) και ο Λαμπρόπουλος Γιώργος (εφήβων Α).

Αργυρό κατέκτησε: Ο μικρός ταλαντούχος αθλητής Βλάχος Γιώργος (παμπαίδων Β) και χάλκινο οι : Κατριμπούζας Νίκος (Ολυμπιακό ανδρών Β), Παυλόπουλος Νίκος (παμπαίδων Ολυμπιακό) Και Καλαβριζιώτης Κώστας (παραδοσιακό τόξο).

Εξαίρετες επιδόσεις είχαν οι: Θεοδώρου Μάξιμος, Μηλιωνη Μαρίνα, Μαλιούκη Γεωργία, Κωτσάκης Θόδωρος, Ξένος Γιώργος, Λοτσάρης Δημήτρης και Βλάχος Νίκος.

Κριτές του αγώνα ήταν οι Κατερίνα Πλακούδα (διεθνής κριτής) και Κάζουρας Γιάννης (εθνικός κριτής) από τον σύλλογο μας και οι δόκιμοι Τεγγελίδης Ραφαήλ και Παπαδόπουλος Παναγιώτης.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το βάρος της διοργάνωσης σήκωσαν και αθλητές, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν και στα μετάλλια. Τον αγώνα παρακολούθησαν και βράβευσαν τους αθλητές ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού κ. Πετρόπουλος Τάκης , ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος Χαράλαμπος κλπ.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

«Ο Α.Σ.Π. ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές Δήμο Πατρέων, Π.Ε.Α.Κ. Πάτρας και Α.Σ. Γλαύκου για την στήριξη τους και ιδιαίτερα της κυρίες του συλλόγου για τα υπέροχα γλυκίσματα που προσέφεραν στους παρευρισκόμενους. Ο Σύλλογος ετοιμάζεται δυναμικά για την νέα χρονιά και για τον αγώνα που έχει αιτηθεί  στις 15-16 Φεβρουαρίου».

Υποστήριξη: SilkTech