Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Πολύζου για τη νέα χρονιά - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Δεκέμβριος 31, 2019 - 10:50πμ

Το δικό της μήνυμα για τη νέα χρονιά έστειλε η Μαρία Πολύζου. Η Πατρινή κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

Δείτε το συγκινητικό της μήνυμα:

«Ο καρκίνος δεν σταματάει, για τα Χριστούγεννα , την Πρωτοχρονιά , τα γενέθλια τις διακοπές... Δεν σταματάει σε τίποτα από αυτά που καθημερινά τρέχουμε να προλάβουμε. Τα Χριστούγεννα ήταν πάντα για δώρα, φίλους , οικογένεια , φαγητά μουσική, χορό και όλα αυτά που κάνουμε όλοι μας για να ζούμε όμορφα !

Σε κάθε τι που σου δίνεται από την ζωή, πρέπει πάντα και κάτω από όλες τις συνθήκες να καταφέρνεις, να κρατάς ψηλά το κεφάλι,  να αντλείς συνεχώς δύναμη από τις κρυμμένες εσωτερικές σου δυνάμεις , να μην χάνεις το χαμόγελο σου, να κάνεις την χημειοθεραπεία σου και να δημιουργείς την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα, για να ζεις την ζωή σου, όπως σου δίνεται, αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Να ξεγελάς τον πόνο με τρικ και γέλιο...

Να βάζεις τα γιορτινά σου σαν να πας στο μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σου... !

Να πεις ότι δεν θα χάσω στιγμή!

Ακόμα και μέσα στον νοσοκομείο , ακόμα και φεύγοντας από αυτό, ακόμη κι αν τις επόμενες ημέρες δεν είσαι πολύ καλά, να πεις , εγώ δεν θα χάσω λεπτό από την ζωή μου.

Γιατί κάθε στιγμή της είναι πολύτιμη !

Και κάθε φορά που ακούς ότι έφυγε κάποιος , έπειτα από την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, αυτός ο σπουδαίος πατρινός Μουσικοσυνθέτης, δακρύζεις, πέφτεις, λυπάσαι, αναρωτιέσαι... αλλά έπειτα σφίγγεις τα χέρια και λες δυνατά μέσα σου ότι θα τα καταφέρεις...

Στο Metropolitan Hospital ,όλος ο όροφος με τηνμονάδα χημειοθεραπειών είναι ασφυκτικά γεμάτος και μόλις τελειώσουν έρχονται και άλλοι ... !! Και είναι ημέρες γιορτών !!

Και σίγουρα οι περισσότεροι,  μετράμε αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου ,, τρεις μέρες έμειναν για να πούμε HAPPY NEW YEAR .! Υπάρχουν όμως  και κάποιοι άλλοι, που  μετράνε πόσες χημειοθεραπείες  έχουν, για να πουν .....HAPPY NEW LIFE ! Ναι, είμαι χαρούμενη, έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση !! Έμειναν μόνο 4 ακόμη !!!! Και κάθε μία από αυτές είναι μία προσωπική νίκη , μία νίκη Ζωης ! Τέτοιες μέρες νιώθεις ότι τα πραγματικά δώρα κατά τη διάρκεια των διακοπών δεν είναι από το εμπορικό κέντρο !!!!ΣΤΑ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ !!!!!! Απλόχερα για να προχωρήσεις ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με Αγάπη και υγεία σε ολους .. και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε πλατιά !!! #chemio #happynewyear #smile #».

Υποστήριξη: SilkTech