Μοναδικές εμπειρίες για τα παιδιά του Αιόλου δίπλα στους Παπαλουκά και Διαμαντίδη - ΦΩΤΟ

Τρίτη, Δεκέμβριος 31, 2019 - 7:50πμ

Μοναδικές εμπειρίες είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν οι μικροί αθλητές του Αίολου Αγυιάς κατά τη διάρκεια της μονοήμερης εκδρομής-επίσκεψης των ηλικιακών τμημάτων μπάσκετ του Συλλόγου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις «Eurohoops» των Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά στην Κηφισιά.

Συγκεκριμένα, το Παιδικό της Αγυιάς (γεν. 2004), το Παιδικό του Αιόλου (γεν. 2005),οι Παμπαίδες και δύο τμήματα Μίνι (γεν. 2006,2007,2008) αγωνίστηκαν σε φιλικές αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας Eurohoops Dome.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Ανδρέας Παπαδημητρίου (υπεύθυνος υποδομών), Βασίλης Σκροπολίθας και Άγγελος Χατζαράς. Επίσης, ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας του Αιόλου Γιώργος Σίψας καθώς και οι έφοροι των τμημάτων.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας γύρω από το μπάσκετ, με τον Αίολο Αγυιάς να βραβεύει Διαμαντίδη και Παπαλουκά για την προσφορά τους στο μπάσκετ.

Το σωματείο του Αιόλου Αγυιάς δεν θα σταματήσει εδώ καθώς ετοιμάζονται και άλλες αντίστοιχες δράσεις έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εμπνέονται και να αποκτούν κίνητρα για να συνεχίζουν με αισιοδοξία, επιμονή και υπομονή το αγαπημένο τους άθλημα.

Οι άνθρωποι του Αίολου Αγυιάς απεύθυναν και πρόσκληση στις ομάδες των «Eurohoops» για αντίστοιχα φιλικά παιχνίδια στην Πάτρα.

Υποστήριξη: SilkTech