Το ευχαριστώ του Φειδιππίδη στη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού

Σάββατο, Δεκέμβριος 28, 2019 - 12:50μμ

Σχετικά με τις πρόσφατες εργασίες επισκευής και διαγράμμισης του ελαστικού τάπητα στο Βοηθητικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Στάδιου, το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη ευχαρίστησε την Διοικούσα Επιτροπή και τους Εργαζόμενους  του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Επίσης σας ευχαριστεί  για την προσπάθεια που καταβάλατε τις ημέρες των εργασιών ώστε να εξασφαλιστεί στα μέλη μας, είτε στο κυρίως Στάδιο είτε στον λεωφορειόδρομο, ο χώρος προπόνησης  για να μην χαθούν πολλές προπονήσεις.

Εξάλλου πρέπει να αναφερθεί ότι οι δρομείς του Συλλόγου μας  επί το πλείστον κάνουν χρήση του Βοηθητικού Σταδίου χωρίς κανένα αντίτιμο και ενέργειες σαν αυτή όπως και παλαιότερες (τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, κ.α.), καθώς και η ευταξία και καθαριότητα που επικρατεί εσωτερικά  και εξωτερικά  του περιβάλλον χώρου του Σταδίου, δείχνουν την έμπρακτη ευαισθησία σας για το δρομικό κίνημα και μας βρίσκουν σύμφωνους και ανοιχτούς σε κάθε μορφή συνεργασίας με σκοπό την διατήρηση των εγκαταστάσεων του Σταδίου σε τόσο υψηλό επίπεδο».    

Υποστήριξη: SilkTech