Έφτασε η ώρα για το Patras Santa Bike για φιλανθρωπικό σκοπό

Σάββατο, Δεκέμβριος 28, 2019 - 8:50πμ

Έχουμε μπει ήδη στην τελική ευθεία. Σε τρεις ημέρες συμμετέχουμε στην πιο ξεχωριστή εκδήλωση των φετινών εορτών! Η αφετηρία δίνεται την Κυριακή (29/12) στις 15:00 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ενώ η ώρα προσέλευσης είναι από 14 :00 έως 15 :00.

Ποδηλατούμε για το Χαμόγελο του παιδιού! Θα υπάρχει κουμπαράς του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρχή και στη λήξη της εκδήλωσης για την ενίσχυση των δράσεων του. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας θα μας ακολουθεί το ασθενοφόρο του οργανισμού.

Μεταφέρουμε μήνυμα Αγάπης Ελπίδας Χαράς Αισιοδοξίας και Αλληλεγγύης σε όλο τον κόσμο!

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 10 έως 110 ετών. Προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα είναι να έχει το δικό του ποδήλατο την στολή του και το σκουφάκι του. Κάθε ένας /μια είναι υπεύθυνος για την Ασφάλεια του και για τον εξοπλισμό του. Οι Διοργανωτές δεν φέρουν καμία Ευθύνη. Τα ανήλικα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται!

Μπορείτε επίσης να ντυθείτε ξωτικά ή τάρανδοι ή κάτι άλλο στο πνεύμα της εκδήλωσης βέβαια. Συμμετοχή μπορούν να έχουν και ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά πατίνια και τρίκυκλα ποδήλατα και γενικά κάθε τύπος ποδηλάτου. Όποιος θέλει μπορεί να στολίσει το ποδήλατο του με φωτάκια γιρλάντες ή μπαλόνια.

Υποστήριξη: SilkTech