Ο Απόλλωνας πήρε το τοπικό ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα

Δευτέρα, Δεκέμβριος 23, 2019 - 10:50πμ

Ο Απόλλωνας δεν δυσκολεύτηκε και πήρε εύκολα το τοπικό ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα για τη Β’ Εθνική βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΠ. Πανέμορφη ζέστη αθλητική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι πολλοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο Κουκούλι για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Κόρνες, τύμπανα και δυνατό χειροκρότημα προέτρεψαν τα κορίτσια να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό δικαιώνοντας τις προσδοκίες του κοινού.

Οι αθλήτριες του Απόλλωνα μπήκαν απο την αρχή αποφασιστικά, πήραν κεφάλι στο σκορ και έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-19.

Στο δεύτερο σετ η πίεση συνεχίστηκε, το σέρβις δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο χαλωντας την αντίπαλη υποδοχή ,και οι επιλογές στην επίθεση ήταν ιδανικές δίνοντας την νίκη και στο δεύτερο σετ με 25-13.

Τα κορίτσια του Ερυθρού Αστέρα μπήκαν δυνατά στο τρίτο σετ , κατάφεραν να προηγηθούν αλλά δεν άντεξαν στην αντεπίθεση του Απόλλωνα που κέρδισε το σετ με 25-21 , που έκανε το 3-0 και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα σετ: 19-25, 13-25, 21-25.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λεγάτου): Μποτσάκη, Σισύκη, Ελ. Κόλια, Καραμούντζου, Ραζακλή, Κατσή, λίμπερο η Στυλιανοπούλου, (Σπυροπούλου, Τσιόδουλου, Κοντραφούρη, Τσούση Δ. Κολια).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Καράβολας): Α. Αγγελοπούλου, Σπυροπούλου, Παυλοπούλου, Γιαννοπούλου, Χρ. Μπρούμα, Κάνιστρα λίμπερο η Κουραχάνη (Γ. Αγγελοπούλου, Αλεξανδρίδη, Κούρκουλου, Η. Μπρούμα).

Για την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων αγωνίζεται εντός έδρας με τον Ολυμπιονίκη την Κυριακή στις 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 21:00.

Υποστήριξη: SilkTech