Στη ΝΕΠ το ντέρμπι της Πάτρας!

Κυριακή, Δεκέμβριος 22, 2019 - 5:45μμ

Η ΝΕ Πατρών αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αχαϊκής πρωτεύουσας, αφού επικράτησε με 10-7 του συντοπίτη ΝΟΠ ως τυπικά φιλοξενούμενη στο παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το συγκρότηματου Φώτη Γιαννόπουλου έφτασε σε μία πολύ σημαντική νίκη που το ανεβάζει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το πέρας της πέμπτης αγωνιστικής, αφήνοντας το ΝΟ Πατρών τρεις βαθμούς πίσω. Ηταν καλύτερο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και νίκησε ευκολα και δίκαια.

Η ΝΕΠ ήταν εκείνη που ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά από τα πρώτα λεπτά (0-2, 1-3), ενώ και στη δεύτερη περίοδο ο ΝΟ Πατρών μείωνε συνεχώς στο γκολ χωρίς όμως να καταφέρνει να ισοφαρίζει. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρία και στη συνέχεια τέσσερα τα γκολ της διαφοράς (3-6 και 4-8) διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τάσος Βικάτος με τέσσερα γκολ.

ΝΟ Πατρών – ΝΕ Πατρών 7-10 (1-3, 2-2, 2-3, 2-2)

ΝΟ Πατρών (Παναγιώτης Βασιλόπουλος): Βυθούλκας Δ., Αδαμόπουλος, Πολάτος 1, Κανελλόπουλος Β. 2, Ζερνιώτης, Γουρδούπης, Μάγγος, Κωνσταντακόπουλος, Γεωργαράς, Γκότσης Π., Ανδρικόπουλος, Πασσάς 1, Αθανασόπουλος, Αβαγιανός 2, Νεγκίζ 1

ΝΕ Πατρών (Φώτης Γιαννόπουλος): Λιμαράκης, Κανελλόπουλος Γ. 1, Γιαννακέας, Γιαννακόπουλος 1, Καρύδης 2, Ρογδάκης, Καρβουντζής, Στροφύλλας, Τραυλός, Πίτσικας 1, Βικάτος 4, Μελιδονιώτης, Λιβαθηνός, Δεπούντης, Γουργουλέτης 1

Υποστήριξη: SilkTech