Αθωώθηκαν Χάρης Τσιμάρας και Νανά Μαντζαβίνου

Παρασκευή, Δεκέμβριος 20, 2019 - 11:03μμ

Αθωωτική, επί της ουσίας, ήταν η απόφαση του Εφετείου της Πάτρας στην υπόθεση της πρώην υπαλλήλου του ΝΟΠ, Κατερίνας Καρβεντούζη.

Σήμερα (20/12) κρίθηκαν αθώοι για το αδίκημα της ψευδορκίας και της ψευδούς καταμήνυσης, η πρώην πρόεδρος του ΝΟΠ Νανά Μαντζαβίνου και ο πρώην αντιπρόεδρος Χάρης Τσιμάρας για τα οποία πρωτοδίκως είχαν τιμωρηθεί με 21 και 15 μήνες αντίστοιχα.

Πρωτοδίκως είχε αθωωθεί ο τότε γενικός γραμματέας Ντίνος Γεωργαράς. Για το τρίτο αδίκημα, της συκοφαντικής δυσφήμισης Μαντζαβίνου και Τσιμάρας κρίθηκαν ένοχοι για απλή δυσφήμηση και σύμφωνα με το νέο νόμο για τα αδικήματα που επισύρουν ποινή μέχρι δύο χρόνια δεν τους επιβλήθηκε καμία ποινή.

Κλείνει λοιπόν ένα δικαστικό μέτωπο περί του ΝΟΠ, με δικαίωση για τα φυσικά πρόσωπα, πλην όμως, επί της ουσίας, ο Όμιλος, όπως διατείνονται οι διοικήσεις από το 2012 και μετά, βρίσκεται σε ένα Γολγοθά.

Και τούτο γιατί η υπόθεση με την πρώην υπάλληλο συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες και ο ΝΟΠ βαρύνεται ήδη με οφειλές δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech