Έλαμψαν στα Γιάννενα οι μικροί του ΝΟΠ

Τετάρτη, Δεκέμβριος 18, 2019 - 5:50μμ

Με 18 αθλητές της κατηγορίας προ μίνι Κ11 ταξίδεψε ο ΝΟΠ στα Ιωάννινα στις 13/14/15 Δεκεμβρίου 2019 προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργάνωσε ο ΠΎΡΡΟΣ Ιωαννίνων water polo στο κλειστό κολυμβητήριο Λιμνοπούλας ΠΕΑΚΙ .

Διοργανωτής του τουρνουά ήταν ο προπονητής του Πύρρου κ. Μάικ Λωλής .

Με την αποστολή μετέβησαν στα Ιωάννινα η προπονήτρια κ. Αγγελική Τσίστα και η Αρχηγός της αποστολής η υπεύθυνη του τμήματος κ. Μαρία Παπούλια. Είχαμε την χαρά και την τιμή να μεταβεί το Σάββατο και ο κ. Μιχάλης Μπαρτσελάς προπονητής της μίνι παίδων όπου η βοήθεια του είναι πάντα σημαντική.

Στο τουρνουά συμμετείχαν μεγάλα και ιστορικά σωματεία όπως ο Ναυτικός όμιλος Βουλιαγμένης, η Ναυτική ένωση Λάρισας, η Καστέλλα και φυσικά ο Πύρρος Ιωαννίνων.

Ο ΝΟΠ γνώρισε μόνο μια ήττα από την Βουλιαγμένη και ήρθε δεύτερος δείχνοντας έτσι ότι είναι πάντα παρών και έτοιμος να διεκδικήσει τίτλους.

Η ανακοίνωση ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Σημαντικό για εμάς, τους ανθρώπους του ΝΟΠ είναι οι αθλητές μας θα συμμετέχουν στα τουρνουά για να αποκτούν καινούργιες εμπειρίες, φίλους και να διαδίδουν στους συναθλητές τους το ευ αγωνίζεσθε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Ιωάννινα είχε μεταβεί μεγάλος αριθμός γονέων που εμψύχωναν από την κερκίδα τους μικρούς αθλητές".

Υποστήριξη: SilkTech