Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος έδωσε τα βραβεία του - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Δεκέμβριος 18, 2019 - 11:50πμ

Η ετήσια βραδιά των βραβεύσεων των αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, των πληρωμάτων των Αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης 2019 και των αποφοίτων της 94ης Σχολής Ιστιοπλοΐας ήταν πλούσια, όπως ακριβώς πλούσια σε δραστηριότητα ήταν η φετινή χρονιά.

Δέκα αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης, ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, 2 αγώνες Τριγώνου, συμμετοχή στους Παράκτιους και πολλές, μα πολλές αποστολές σκαφών και αθλητών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών σε Πανευρωπαϊκά, Βαλκανικό, Πανελλήνια, Περιφερειακά κ.ά..

Πλούσια σε βραβεύσεις, πλούσια σε κόσμο, πλούσια σε παλμό και πλούσια σε εκπλήξεις, αφού ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών ήταν ο πρώτος όμιλος στην Ελλάδα που κάλεσε και ανταποκρίθηκε ένα μεγάλο όνομα της ελληνικής ιστιοπλοΐας, τον ωκεανοπόρο Μάρκο Σπυρόπουλο, τον πρώτο Έλληνα που τερμάτισε τα 4.050 ν.μ. του διάπλου του Ατλαντικού με ένα σκάφος 6,5 μέτρα, στη διοργάνωση των Mini-Transat.    

Κατά τη διάρκεια της απονομής, προβλήθηκε βίντεο τόσο από τον διάπλου του ωκεανοπόρου Μάρκου Σπυρόπουλου όσο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης της χρονιάς, τους αθλητές και τη σχολή των Ιστιοπλοΐας του Ομίλου.

Επίσης ο Όμιλος τίμησε ορισμένους από τους ανθρώπους του και αθλητές για την προσφορά τους στον Όμιλο, σε μια ατμόσφαιρα γιορτινή αλλά και διεκδικητική, αφού πλέον ο Όμιλος πρέπει να προχωρήσει μπροστά, με σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και να υλοποιήσει το πρόγραμμα «Ιστιοπλοΐα για όλους», μια και είναι ένας από τους 5 ομίλους πανελλαδικά που επιλέχτηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία προκειμένου να αναπτύξει ιστιοπλοΐα για ΑΜεΑ.

"Τη βραδιά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Κώστας Μάρκου, ο εκπρόσωπος του Υπουργού Αθλητισμού, κ. Νίκος Παπαδημάτος, ο αντιδήμαρχος Δήμου Πατρέων, κ. Τάκης Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Τάκης Παπαδόπουλος, ο κ. Πέτρος Ψωμάς, η εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης, εκπρόσωποι της Ελληνικής Ιστιοπλοΐας, των ομίλων του Ν.Ο.Π και Ν.Ο.Πρέβεζας, ο νομικός σύμβουλος του Ομίλου, κ. Κώστας Κρεμμύδας και πολλά μέλη και φίλοι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου, όπως και ο κ. Αλέξανδρος Μπίστας, εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού Super Cargo", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech