Καιρού... επιτρέποντος ο Απόλλωνας δοκιμάζεται (17:00) με το Παγκράτι

Τετάρτη, Δεκέμβριος 18, 2019 - 8:50πμ

Αυτό που δεν κατάφεραν οι αντίπαλοι του Απόλλωνα, το πέτυχε η… βροχή. Οι «μελανόλευκοι» έβαλαν προσωρινά στοπ στο νικηφόρο σερί τους μετά την αναβολή της αναμέτρησης του Σαββάτου με το Παγκράτι στο Μετς, αλλά σήμερα (17:00, live στο sportin.gr) θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν.

Αναβλήθηκε λόγω... βροχής η αναμέτρηση του Απόλλωνα με το Παγκράτι! ΦΩΤΟ

Η ΕΟΚ αποφάσισε τελικά να ορίσει τελικά την αναμέτρηση τέσσερις μέρες μετά αλλά στο ίδιο γήπεδο! Αυτό πρακτικά μας δίνει το μήνυμα, πως αν βρέξει, πάμε… για το 2020.

Μέσα σ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες και τα δύο ταξίδια στην Αθήνα σε διάστημα λίγων ημερών, η ομάδα του Κώστα Δελέγκου ψάχνει τη συνέχεια των εντυπωσιακών εμφανίσεων με ένα «δίποντο» απέναντι στο ιστορικό Παγκράτι για την αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών.

Μπορεί η διαφορά στη βαθμολογία να είναι μεγάλη (5 νίκες και 5 βαθμούς), καθώς η ομάδα της Αθήνας είναι ουραγός στη βαθμολογία, αλλά οι επισκέψεις στην Αττική κρύβουν πάντα παγίδες για τον Απόλλωνα και μάλιστα από τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει μία ιστορική ομάδα.

Ο Κώστας Δελέγκος βλέπει την ομάδα του να αποδίδει πολύ ουσιαστικό και συνάμα θεαματικό μπάσκετ τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας εδραιωθεί μόνη της στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και στα πλέι οφ, ενώ ελπίζει να συνεχιστεί το πολύ καλό σερί που χτίζουν οι «μελανόλευκοι» σε μία ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση.

Υποστήριξη: SilkTech