Ασταμάτητη η Δύναμη Πατρών στο "Κim E Liu"

Δευτέρα, Δεκέμβριος 16, 2019 - 3:50μμ

Με εξαιρετικές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους οι μικροί αθλητές της Δύναμης Πατρών στο 12ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu, που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το τριήμερο 13- 15 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, για ακόμα μία χρονιά, αθλητές της Δύναμης Πατρών διακρίθηκαν για τις επιδόσεις και το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο αποσπώντας συνολικά 5 μετάλλια, στο μεγαλύτερο Αγωνιστικό Φεστιβάλ για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών, αγωνιζόμενοι ανάμεσα σε 1.700 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, απόλυτη ήταν η επιτυχία για τη Δύναμη Πατρών στο τεχνικό μέρος του 12ου Αγωνιστικού Φεστιβάλ Kim e liu με κατάκτηση δύο μεταλλίων σε δύο συμμετοχές! Στην πρεμιέρα της στο τεχνικό μέρος του θεσμού, η Δύναμη Πατρών συμμετείχε στο Ατομικό poomsae όπου απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο με το Λώλα Φάνη και το χάλκινο μετάλλιο με τη Λώλα Θάνια στις κατηγορίες των Παίδων 9 ετών και Κορασίδων 7 ετών αντίστοιχα.

Στο αγωνιστικό μέρος του πρωταθλήματος, ο πατρινός σύλλογος απέσπασε 3 μετάλλια με την αθλήτρια Μότσου Λυδία να κατακτά το χάλκινo μετάλλιο στα -37kg, χρυσό για τον Κατσαΐτη Χρήστο στην πολυπληθή κατηγορία - 33kg, ύστερα από 6 αγώνες, και χάλκινο για την Τσασερλή Αναστασία στη κατηγορία - 24kg.

Έτσι, η ΔΥΝΑΜΗ έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά με συνολικό απολογισμό του 12ου Αγωνιστικού Φεστιβάλ Kim e liu «Ευ αγωνίζεσθαι» : 1 Χρυσό, 1 Ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια!

Υποστήριξη: SilkTech