Αγωγή από... χρυσάφι στο “KIM e LIU”

Δευτέρα, Δεκέμβριος 16, 2019 - 9:50πμ

Με 4 χρυσά μετάλλια και ένα κύπελλο από την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη, επιστρέφει ο ΑΣ Αγωγή από το πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα τάε κβον ντο “KIM e LIU” που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Συγκεκριμένα ο Κάρολος Αγελλής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία -33 κιλά παίδων, πρώτη θέση και για τον Νικόλαο Καλφαγιάννη στην κατηγορία -26 παίδων , πρώτη θέση και για τον Ναπολέων Παναγίδη στην κατηγορία -23 κιλά παίδων .

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αθλητες έφτασαν στην κορυφή μετά από 6 δυνατούς αγώνες. Επίσης στο τεχνικό κομμάτι poomsea η Σοφία Καλφαγιάννη κατέκτησε την πρώτη θέση.

Καλές εμφανίσεις έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου , αρκετοί από τους οποίους έφτασαν ένα βήμα πριν τα μετάλλια. «Οι προπονητές Κατσιγιάννης Γιώργος, Καλφαγιάννης Παναγιώτης, Καλφαγιάννης Γιώργος  κι Μακρή Παναγιώτα έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις αποδόσεις των μικρών αθλητών κι προσδοκούν σε νέες επιτυχίες στο μέλλον», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech