Άνετη επιστροφή στης νίκες για την Παναχαϊκή στην Καλαμαριά

Κυριακή, Δεκέμβριος 15, 2019 - 5:04μμ

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Παναχαϊκή που πέτυχε την πιο εύκολη νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι «κοκκινόμαυροι» επικράτησαν επί του πολύ αδύναμου, φέτος, Απόλλωνα Πόντου με 3-0 στην Καλαμαριά.

Μετά από δύο σερί ήττες, η νίκη ήταν επιβεβλημένη για το συγκρότημα του Σπύρου Μπαξεβάνου, που εκτός από τα αρνητικά αποτελέσματα είχε να αντιμετωπίσει και μια αρνητική παράδοση 8 χρόνων στην Καλαμαριά.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου αποδείχθηκε τελικά πολύ χαμηλό για την Παναχαϊκή που πήρε βαθμολογική ανάσα, επιστρέφοντας σε θέσεις πλέι οφ, αλλά και ψυχολογία ενόψει του μεγαλύτερου παιχνιδιού της σεζόν μέχρι ώρας, με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Παρασκευή στην Αγυιά.

Δεν ήταν όμως έτσι τα πράγματα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όταν ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος εμπόδιζε της προσπάθειες των «κοκκινόμαυρων» να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Ο Μαυριάς στο καταλληλότερο σημείο του παιχνιδιού έλυσε τον γόρδιο δεσμό, ένα λεπτό πριν από το φινάλε του ημιχρόνου κάνοντας το 1-0. Η Παναχαΐκη μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το δεύτερο μέρος, φτάνοντας στην ευκολότερη επικράτησή της στο πρωτάθλημα, κρατώντας και το μηδέν στην άμυνα της μετά από τρία παιχνίδια. Ο Σιατραβάνης στο 55’ σημείωσε το 2-0, ενώ το σκορ έκλεισε με το δεύτερο τέρμα του ο Μαυριάς στο 63’.

Κίτρινες: 66’

Γκολ: 44’, 63’ Μαυριάς, 55’ Σιατραβάνης

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Θεολόγου (57’ Δόρης), Αμαραντίδης, Τσουμάνης (65’ Χριστοδούλου), Λουφάκης, Καλαϊτζίδης.

Παναχαϊκή (Μπαξεβάνος): Σούλης, Πατάπης, Σταμόπουλος (46’ Μουστακόπουλος), Τσελεπίδης, Πολίμος, Λινάρδος, Ιντζόγλου, Κολ, Μαυριάς, Σιατραβάνης (69’ Μασούρας), Μωραΐτης (74’ Αντωνακόπουλος).

Υποστήριξη: SilkTech