Με μοναδικό στόχο τη νίκη στην Καλαμαριά (15:00) η Παναχαϊκή

Κυριακή, Δεκέμβριος 15, 2019 - 8:50πμ

Επιτακτική είναι η επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκή μετά από παρένθεση δύο εβδομάδων. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00, live στο sportin.gr) στην Καλαμαριά από τον Απόλλωνα Πόντου, για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Σε κακό φεγγάρι είναι η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου, που έμεινε για πρώτη φορά φέτος, έστω και προσωρινά εκτός πλέι οφ και θέλει μετά από δύο συνεχόμενες ήττες (τις μοναδικές της στο πρωτάθλημα) να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην προτελευταία ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Μπορεί ο Απόλλωνας Πόντου να μην έχει μέχρι τώρα καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να παραμένει με αρνητική βαθμολογία (-3), αλλά έχει μία αρκετά ποιοτική ενδεκάδα και τον πιο έμπειρο προπονητή της κατηγορίας, τον Καλαϊτζίδη.

Η Καλαμαριά έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στην ουραγό Κέρκυρα, και πολλά προβλήματα, αποχωρήσεων στο ρόστερ της, με την Παναχαϊκή όμως να έχει 8(!) χρόνια να πάρει νίκη, με τις συναντήσεις των δύο ομάδων να είναι όλες ισόπαλες τα τελευταία δύο χρόνια.

Για τους λάτρεις της στατιστικής μάλιστα, οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις είναι όλες με λιγότερα από 2 γκολ, 0-0 οι τρεις και 1-1 η ενδιάμεση.

Η Παναχαϊκή ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με δύο σημαντικές απουσίες, τον Κώστα Ρουγκάλα και τον τιμωρημένο, Θανάση Παπατόλιο.

Ο Μπαξεβάνος πήρε μαζί του τους: Σούλη, Καπούταγλη, Πολίμο, Τσελεπίδη, Σταμόπουλο, Πατάπη, Πατρώνη, Μουστακόπουλο, Λινάρδο, Ιντζόγλου, Coll, Σιατραβάνη, Μαυριά, Κυνηγόπουλο, Μωραΐτη, Σταυρόπουλο, Αντωνακόπουλο και Μασούρα.

 

Υποστήριξη: SilkTech