Με μοναδικό στόχο τη νίκη επί του δυνατού Αθηναϊκού η Ακαδημία των Σπορ

Σάββατο, Δεκέμβριος 14, 2019 - 2:50μμ

Έναν πολύ δύσκολο αγώνα δίνει την Κυριακή στις 5:00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι η ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Αθηναϊκού.

Ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών φιλάθλων, μίας και  οι  δύο ομάδες διαθέτουν στη σύνθεσή τους ποιοτικούς παίκτες και ιδιαίτερα η ομάδα του Αθηναϊκού διαθέτει αθλητές με χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Μάλιστα κατά το παρελθόν η ομάδα του Βύρωνα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Ελλάδος, ενώ αγωνιζόταν και στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η ομάδα της Πάτρας θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της ώστε να βάλει γερές βάσεις για την παραμονή της στην κατηγορία,  πού είναι και ο πρωταρχικός φετινός της στόχος.

Στην αναμέτρηση θα δώσει το παρόν και ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο γιατρός θα αξιολογήσει κατάσταση του Χαράλαμπου Παπαγιαννοπούλου για το εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον κυριακάτικο αγώνα.

Ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος μαζί με τους παίκτες του έχουν όλη τη βδομάδα προετοιμαστεί κατάλληλα και όλοι μαζί ευελπιστούν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο αθλητής της ομάδας  Θωμάς Τόμοβιτς δηλώνει:

«Θέλουμε δίπλα μας όλους τους φιλάθλους να μας βοηθήσουν στο δύσκολο αγώνα που έχουμε. Δεν έχουμε περιθώρια για να χάσουμε άλλους  βαθμούς και ιδιαίτερα μέσα στην πόλη μας. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου πιστεύουμε  στη Κυριακάτικη νίκη,  γεγονός που αν συμβεί πλέον η ομάδα μας θα βαδίζει σε άλλα μονοπάτια και πολύ δύσκολα δεν θα επιτύχουμε τον στόχο μας,  που δεν  είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία».

Υποστήριξη: SilkTech