Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το φινάλε του Προμηθέα στους ομίλους του EuroCup

Πέμπτη, Δεκέμβριος 12, 2019 - 4:50μμ

Επιστροφή στη δράση για το 7DAYS EuroCup, με τον Προμηθέα να γνωρίζει την ήττα στην Μπολόνια πριν το μεγάλο και καθοριστικό φινάλε στην Πάτρα, που θα κρίνει την κατάταξη του Προμηθέα στον Α΄ Όμιλο της κανονικής περιόδου του 7DAYS EuroCup.

Ο Προμηθέας και το “Δημ. Τόφαλος” θα υποδεχθούν την MoraBank Andorra διεκδικώντας (ανάλογα και με το αποτέλεσμα στην Μπολόνια) την καλύτερη δυνατή θέση για μια καλύτερη τοποθέτηση στους ομίλους του Τop-16 της διοργάνωσης (όπου οι όμιλοι θα συγκροτηθούν από τον 1ο του Group A, τον 2ο του Group Β, τον 3ο του Group C και τον 4ο του Group D κ.ο.κ).  

Το παιχνίδι, για την 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 7DAYS EuroCup, θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:30 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (τηλ: 2610 275820).

7DAYS EuroCup 10103

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται 09:00-15:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από το εκδοτήριο στο γήπεδο μετά τις 17:30.

Η γενική είσοδος για το παιχνίδι κόντρα στην MoraBank Andorra έχει οριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 10 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.

Υποστήριξη: SilkTech