Ευρωπαϊκό πρόγραμμα βάδην με τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο

Τετάρτη, Δεκέμβριος 11, 2019 - 8:03πμ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τη διάδοση του βάδην, που θα επιμεληθεί ο παλιός πρωταθλητής του Εσπέρου Πάτρας, και επί σειρά ετών ομοσπονδιακός τεχνικός του βάδην, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Έχοντας επιλεγεί από τους Ιταλούς γκουρού του βάδην, αδελφούς Σάντρο και Τζιόρτζιο Νταμιλάνο, να τρέξει ευρωπαϊκό πρόγραμμα για τη διάδοση του αγωνίσματος, φέρνει στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Καρδίτσα, τους κορυφαίους προπονητές βάδην στον κόσμο που θα διδάξουν σε επιμορφωτικό σεμινάριο και το κυριότερο, θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους στην προετοιμασία των αθλητών του Κεφαλόπουλου.

Ο Κεφαλόπουλος θα προσκαλέσει και άλλους ξένους αθλητές με υψηλούς στόχους να παραβρεθούν με τους προπονητές τους για να έχουν και αυτοί τη μοναδική ευκαιρία να γυμναστούν με τις συμβουλές των αδελφών Νταμιλάνο.
Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (το οποίο θα γίνει γνωστό πολύ σύντομα), η Καρδίτσα θα αποτελέσει χάρη στις ενέργειες του Ναπολέων Κεφαλόπουλου, το επίκεντρο του ευρωπαϊκού βάδην καθώς θα έρθουν από ολόκληρη την Ευρώπη, προπονητές για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του σεμιναρίου των αδελφών Νταμιλάνο.

Αναμφίβολα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ελληνικό στίβο και μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες βαδιστές και τους προπονητές του βάδην. Πρόσφατα ο Κεφαλόπουλος βρέθηκε στη Βαλένθια μαζί με τον πατρινο προπονητή δρόμων αντοχής Γιάννη Δαγκόλου καλεσμένοι από τους Νταμιλάνο σε επιμορφωτικό σεμινάριο του προγράμματος που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ένωσης.

Υποστήριξη: SilkTech