Λιόλιος: “Ο Μπερτομέου εντυπωσιάστηκε από το πλάνο μας”

Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019 - 9:33μμ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο, χειροκρότησε τους τέσσερις μικρούς που έπαιξαν αρκετή ώρα και μίλησε για την επίσκεψη του Τζόρντι Μπερτομέου στο προπονητικό κέντρο των Πατρινών.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Προμηθέα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και τόνισε ότι ο CEO της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, ήθελε να δει από κοντά το προπονητικό κέντρο της Πατρινής ομάδας και ήταν εντυπωσιασμένος από την πρόοδο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Λιόλιος είπε:

"Ο κύριος Μπερομέου είχε πει πως ήθελε να δει τον οργανισμό του Προμηθέα και πώς δουλεύει η ομάδα. Είδε με τα μάτια του το θέμα υποδομών, εγκαταστάσεων. Είδε το πλάνο που έχουμε. Μιλάω για το όραμά μας και πώς να το υλοποιήσουμε.
Δεν είναι οικονομικό πλάνο. Αυτό που έχει να κάνει με εμάς είναι να φτάσουμε σε σημείο να μην έχουμε την ανάγκη κάποιου χρηματοδότη. Πρέπει να επενδύσουμε σε δικές μας υποδομές και να παράγουμε. Το πλάνο αυτό τον εντυπωσίασε. Θέλουμε να το υλοποιήσουμε και να μην μείνει στα λόγια όλο αυτό. Αυτός είναι ο δρόμος που ξέρουμε και θέλουμε.
Υπάρχουν διάφορα μοντέλα, αλλά εμείς θέλουμε αυτό γιατί αυτό ξέρουμε να υλοποιούμε. Όταν βάζεις χρήματα σε υποδομές, τότε κάνεις επένδυση. Όταν βάζεις χρήματα σε μια επαγγελματική ομάδα είναι σπατάλη".

Υποστήριξη: SilkTech