Τιμήθηκε από τον δήμο Καλαβρύτων ο Νίκος Αργυρόπουλος

Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019 - 6:33μμ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και μετά το πέρας του αγώνα δρόμου 9,8χλμ. πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Βαλκανιονίκη και σημερινού Αντιπροέδρου «επί τιμή», του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη, Νίκου Αργυρόπουλου ως ελάχιστη αναγνώριση για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και Πανελλαδικά στον κλασικό αθλητισμό.

Αυτή η πρωτοβουλία του Δήμου Καλαβρύτων βρήκε τεράστια απήχηση αφού πάνω από 500 δρομείς βρέθηκαν εκεί για να πάρουν μέρος στον αγώνα, αλλά εξίσου λαμπρίνουσα ήταν και η παρουσία τεραστίων μορφών του αθλητισμού που παρευρέθησαν εκεί για αυτήν την βράβευση.

Πιο συγκεκριμένα ο Υπερμαραθωνοδρόμος Επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας Γιάννης Κούρος που έχει καταρρίψει πάνω από 160 παγκόσμια ρεκόρ στις υπεραποστάσεις, ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού Γιώργος Τζελίλης και ο παλιός προπονητής και πρωταθλητής κ. Ηλιόπουλος.

Πρέπει να τονιστεί ότι ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος με την θέρμη του λόγου του, κατά κάποιο τρόπο «συντόνισε» την ώρα της βράβευσης τους διαλόγους των προαναφερθέντων για να αναδείξει ακόμα περισσότερο το μέγεθος της προσφοράς του Νίκου Αργυρόπουλου και ότι η επιλογή της εν λόγω βράβευσης σε αγώνα που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και την διοργανωτική εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), είχε ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία.

Από το Δ.Σ. του Σ.Μ.ΑΧ. Φειδιππίδη, Πολλά Συγχαρητήρια στον "δικό" μας Νίκο.

Υποστήριξη: SilkTech