Η Ακαδημία των Σπορ πάει στη Νέα Ιωνία

Σάββατο, Δεκέμβριος 7, 2019 - 9:33πμ

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών χάντμπολ η Ακαδημία των Σπορ θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 4.30 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας, με αντίπαλη ομάδα τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας.

Η Ακαδημία θα έχει ένα δύσκολο απόγευμα, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την έμπειρη ομάδα της Νέας Ιωνίας μέσα στο γήπεδο της που δύσκολα χάνει βαθμούς στην έδρα της.

Από την ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννόπουλου θα απουσιάζει ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος μιας και το δελτίο του κρατήθηκε στον περασμένο αγώνα με τον Πανελλήνιο με την μπλε και κόκκινη κάρτα που δέχτηκε και σύμφωνα με τον κανονισμό αγώνων θα χάσει μια αγωνιστική, καθώς και ο τραυματίας Παναγιώτης Κοτοπούλης που έχει σπάσει το δάκτυλό του.

Ο Παναγιώτης Μαρκάτος τονίζει για τον αγώνα: "Βρισκόμαστε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού και μόνον αυτό από μόνο του δεν μας δίνει περιθώρια χαλάρωσης σε κανέναν αγώνα πλέον. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε όλους τους αγώνες είτε εντός είτε εκτός έδρας. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση όλοι μας θα πάμε στην Ιωνία προσγειωμένοι, χωρίς να μας ζαλίζει η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ευελπιστώντας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Υποστήριξη: SilkTech