Συναντήθηκαν στην παραλία του Ρίου οι φίλοι της BMW - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Δεκέμβριος 4, 2019 - 1:50μμ

Μια συνάντηση φίλων BMW που διοργάνωσε το BMW KINGS FAN CLUB ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Ήρθανε φίλοι της Βαυαρικής εταιρίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, Ιτέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Τρίπολη, Αθήνα, Κόρινθος, Αγρίνιο και γύρω περιοχές στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Επίσημα έδωσαν παρουσία η Α.Λ.Μ.Α ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το BMW CLUB ΠΥΡΓΟΣ, από Ιτέα ο εκπρόσωπος του BIMMER NATION GR και από Αθήνα μαζί με το BMWKINGS.GR ακολούθησε το BMW E34 GREEK CLUB!!! Η συνάντηση παρά τις δύσκολες εποχές και τις μακρινές αποστάσεις είχε επιτυχία και περάσαμε τόσο όμορφα που σκεφτόμαστε να το διοργανώνουμε 1 φορά το χρόνο.

Να ευχαριστήσουμε το Magnifico Cafe για την αξιοπρεπή φιλοξενεία του, τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ήταν δίπλα μας από την αρχή «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΝΩΜΗ ΠΑΤΡΩΝ», «MARKASPORT.GR» και «SPORTIN.GR» καθώς και τους ανθρώπους τους «ΗΛΙΑΣ ΜΑΤΣΑΣ» & «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΗΣ». Φυσικά να ευχαριστήσουμε και τους επιχειρηματίες που μας στηρίζουν πάντα, για τα δώρα τους, την παρουσία τους και στην στήριξή τους, «CarbonOff - Engine Carbon Cleaning GR», «CrazyShop4All.GR» & την «Stay-Tuned.Gr» όπου έχει αναλάβει εξαρχής την ενδυμασία της ομάδας μας».

Υποστήριξη: SilkTech