Μάχη ανακοινώσεων μεταξύ Αίολου και Σφήκας

Τρίτη, Δεκέμβριος 3, 2019 - 11:59μμ

Ο Αίολος Αγυιάς έφτασε στη νίκη στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑ-Η με 76-70 επί της Σφήκας Αμαλιάδας.

Υπήρξε όμως χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
Αναλυτικά:

ΓΛΑΥΚΟΣ
"Με πολύ μεγάλη μας έκπληξη μετά από ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το τοπικό μπάσκετ διαβάσαμε την μακροσκελή ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ της Σφήκας Αμαλιάδος, η οποία δημοσιοποιήθηκε 20 λεπτά μετά την λήξη του αγώνα.
Θα περιμέναμε από την εν λόγω ομάδα, με την οποία διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις, αφενός να δώσει συγχαρητήρια για τη νίκη μας και αφετέρου να εκφράσει και ένα «ευχαριστώ» για την άψογη φιλοξενία που τους παρείχαμε. Για τους φίλους του μπάσκετ παραθέτουμε το βίντεο με την καθαρή παράβαση του πατήματος της πλάγιας γραμμής από τον αθλητή με το Νούμερο 10 της ομάδας της Αμαλιάδας. Τέτοιες τακτικές δεν βοηθούν το άθλημα που όλοι υπηρετούμε".

ΣΦΗΚΑ
«Πρώτον, πριν καν βγάλουμε ανακοίνωση, αλλά εκμαιεύοντας από την σελίδα μας το ρεπορτάζ του παιχνιδιού, το οποίο σας ενόχλησε που ανέβηκε 20 λεπτά μετά τον αγώνα, σπεύδετε να βγάλετε ανακοίνωση μεταμεσονύκτιες ώρες. Προφανώς σπεύσατε να μας παραδώσετε μαθήματα συμπεριφοράς!
Δεύτερον, το σκορ στο σημείο που παραθέτετε το βίντεο, είναι 66-67 και η τεχνική ποινή που ακολουθεί απολύτως τραβηγμένη. Από κει και πέρα σκοράρατε μόνο βολές και ένα δίποντο.
Τρίτον, ο κ. Δαρλαμήτσος έδωσε τρεις συνολικά τεχνικές ποινές στην ομάδα μας, τις 2 στο τελευταίο δίλεπτο και παράλληλα εξολόθρευσε όλη την ομάδα με 5 φάουλ. Ο Πίκιος που σουτάρει τρίποντο αποβάλλεται με 5ο φάουλ για θεάτρο και φυσικά όλη η περιφέρεια: Κιούφης, Κάλλης, Παπαθανασόπουλος.
Τέταρτον, συγχαρητήρια σας δώσαμε στο γήπεδο από όλη την αποστολή, τα θέλατε και γραπτώς;
Πέμπτον, σας έκανε κανένας παράπονα για τη φιλοξενία;
Εκτον, προς τι αυτή η ταχύτητα σε ένα ρεπορτάζ που αναφέρεται σε ένα διαιτητή να γίνει σημαία σας; Μήπως για να καλύψετε τον επί χρόνια πελάτη σας στις αθλητικές εγκαταστάσεις σας; Και ξέρετε πολύ καλά ποιον εννοούμε ...
Εβδομον, δεν είδαμε την ίδια ταχύτητα αντίδρασης στην προηγούμενη ανακοίνωση του Ηφαιστου Αιγίου που διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι σας.
Ογδοον, αφού μας προκαλέσατε με ανακοίνωση που μας λέτε ότι το να δίνουμε το ρεπορτάζ του αγώνα στην επίσημη σελίδα δεν βοηθά το άθλημα, σας καλούμε να μην ξανασχοληθείτε με την ομάδα μας και θα σας δώσουμε απαντήσεις για όλα μέσα στο γήπεδο καθαρά και ξάστερα και χωρίς την ανάγκη βοηθείας από Δαρλαμήτσους».

Υποστήριξη: SilkTech