Πρεμιέρα με ήττα για τους Νέους της Παναχαϊκής

Δευτέρα, Δεκέμβριος 2, 2019 - 1:50μμ

Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2, η Παναχαϊκή ηττήθηκε εντός έδρας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 3-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι νεαροί "κοκκινόμαυροι" του Χρήστου Παρασκευόπουλου, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο της Νίκης Προαστείου και κάποιες στιγμές αδράνειας ήταν αυτές που κόστισαν και τελικά δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23' με γκολ του Γιαννάκη για το 0-1. Η Παναχαϊκή βρήκε γρήγορα την απάντηση. Στο 25' ο Βαρσαμίδης ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έκανε το 1-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Λιμάτσι έφερε τούμπα το ματς. Με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Η ανατροπή του Απόλλωνα έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80' έγινε το 2-2 και το τελικό 2-3 έγινε στο 85'.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Παρασκευόπουλος): Μ. Μικές, Ταρνάρης, Θανόπουλος, Λ. Μικές, Βασιλικόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Γασπαρινάτος, Βαρσαμίδης (76' Θωμάς), Νέος (66' Θεοφάνης), Ροδόπουλος (66' Σουγλέρης), Λιμάτσι

Απόλλων Σμύρνης (Βελέντζας): Τσούλφας, Ντάλα (66' Λιάσκος), Φαρίωνας (83' Μητρόπουλος), Τιμολέων, Τασίας, Κοφίνης, Καρυμπίδης (78' Κοντογιαννάτος), Μακρυνικόλας (46' Πέτρας), Γιαννάκη, Λάμπη (83' Μήτση), Χειριτράντας

Υποστήριξη: SilkTech