Με το Αγρίνιο (17:00) για την επιστροφή στις νίκες ο Απόλλωνας

Σάββατο, Νοέμβριος 23, 2019 - 12:50μμ

Στην Περιβόλα επιστρέφει ο Απόλλωνας Πατρών που θέλει να δώσει ένα φινάλε στην «ανομβρία» των 3 αγωνιστικών και να επιστρέψει στις νίκες. Οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται (17:00, live στο sportin.gr) το νεοφώτιστο Αγρίνιο σε ένα γειτονικό ντέρμπι στην 8η αγωνιστική της Α2 Εθνικής μπάσκετ των ανδρών.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στο γκρουπ των ομάδων της τρίτης θέσης και έχουν ρεκόρ 4-3 (νίκες ήττες), διαγράφοντας παράλληλες πορείες από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Απόλλωνας μετά το δυναμικό ξεκίνημα και το 4 στα 4, έπεσε στον «φονέα» των πρωτοπόρων, Ελευθερούπολη, τον Ολυμπιακό β΄ και τη δυναμική του εντός και… εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά και στο μεγάλο φαβορί που λέγεται Διαγόρας Δρυοπιδέων (είναι και στα ημιτελικά του Κυπέλλου).

Έτσι μετά από τρεις διαδοχικές ήττες, οι «μελανόλευκοι» του Δελέγκου θέλει να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, κρατώντας και σαν προπύργιο μιας γρήγορης και άνετης παραμονής, την έδρα τους.

Απέναντι στους Αγρινιώτες όμως μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν. Η ομάδα από την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, μπορεί να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της, στη δεύτερη Εθνική κατηγορία αλλά μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι, έχοντας κάνει μία εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία, στην κατηγορία.

Υποστήριξη: SilkTech